Skip to main content

Magyarország szextérképe 

Magyarország szextérképe leginkább azt mutatja, mely városokban keresik fel legtöbben a pornó oldalakat, de mutat még mást is.

Csak nemrég jelent meg cikkünk, mik azok a kedvelt keresőszavak, melyek alapján pornót néznek az emberek a világon, máris itt van azonban egy másik, egy magyar felmérés is, mely mutatja, mik azok a települések, ahol a legtöbbet látogatják a pornóoldakat.

hirdetés

Eszerint Kazincbarcika, Nagykanizsa és Monor áll az első három helyen, a többi város az alábbi grafikán látható. Érdekessége a listának, hogy Budapest nem szerepel rajta. A grafika mutatja még azt is, melyek a legkedveltebb keresőszavak hazánkban, illetve kiderül az is, miszerint leginkább júliusban és év végén pörög fel leginkább a látogatottság az online oldalakon. 

Ha összehasonlítjuk a nemzetközi kitekintést is nyújtó és a hazai keresőszavakat, közöttük jelentős különbség tapasztalható, egyedül a tinipornó ugyanaz. Ez már csak azért is érdekes, mert a nemzetközi felmérés számadatai közt, bár külön nyilván nem tartják, de megjelennek a hazai rákeresések is, illetve vannak néhány éve már olyan, eredetileg angol nyelvű oldalak is, melyeken a kategóriák csak magyarul olvashatók.

A "fejlesztésre" kétségtelenül azért lehetett szükség, mert arányait tekintve Magyarországon még mindig kevesen beszélik az angolt, így nem ismerik, nem ismerhetik pontosan az angol nyelvű kifejezéseket, keresőszavakat.

Hogy melyek világviszonylatban a TOP10 keresőszavak, illetve mik voltak ezek az elmúlt 10 évben, arról ide kattintva lehet bővebben olvasni.

 

Amennyiben tetszett a cikkünk, illetve más hasonló híreket is szívesen olvasna, itt lájkolhatja oldalunkat!

Kapcsolódó cikkeink:

Forrás - A kép csak illusztráció, forrás: pixabay

TOP 5