Skip to main content

 

A Ten Fold Engineering egy hordozható házat kínál, ami mindössze tíz perc alatt kihajtja saját magát, és már használatra is kész.

Belefáradt a régi környezetbe? Akkor újra összecsomagolható, és áthelyezhető újra és újra. Az árak százezer fontról (34 millió forint) indulnak, a megrendelő igényeihez mérten.

hirdetés

A Ten Fold innovatív és teljesen áthelyezhető épületeket és szerkezeteket készít, ötvözve a modern technológiát a kényelemmel. A rendszer önműködő mechanizmusa a tér és a lehetőségek végtelen kombinációját eredményezi. A cég egy sor különböző tervet készített elő, hogy kielégítsék az ügyfelek igényeit, de a folyamat teljes egészében bármikor visszafordítható, ha az ügyfél úgy érzi, változatosságra vágyik.

Alapok, építészek vagy daruk egyáltalán nem szükségesek, és a 8 perces kicsomagoló rendszer egy 64 négyzetméteres lakóhely valamint egy 20 köbméteres tároló kirakodását és kibontását teszi lehetővé egy szabványos teherautóról.

A szerkezetet könnyű működtetni és karbantartani, teljes mértékig fel van szerelve mindennel, és emellett még más szerkezetekkel is képes összekapcsolódni. Így nagyobb rendszereket lehet létrehozni.

A teljes egészében kibontott szerkezet könnyen kezelhető, strapabíró, erőteljes és fenntartható, míg az egész épület könnyen alkalmazkodik a környezetéhez.

A brit központú cég hat korai prototípust gyártott le, hogy teszteljék a mechanizmust. A Ten Fold tervei már az Egyesült Államokban és Európában is átestek az engedélyezési eljáráson. A mobilházak elterjedésében sok innovatív vállalkozó vesz részt, akik meglátták az üzleti lehetőséget a koncepcióban. Jelenleg a vállalkozás még kezdeti szakaszban jár, de 2018-ban már garantált kézbesítési határidőkkel számolnak.

A rendszer üzleti lehetőségei és alkalmazási módjai szinte korlátlanok. A saját használatú otthonok mellett a Ted Fold rendszere hidakat, napelemeket, teherautókat, antennákat, lépcsőket vagy nagyobb tereket is kínál. 

De akár mobil egységek is kialakíthatók filmes személyzet, fesztivál, sportesemény vagy bármilyen szabadidős tevékenységhez.

Azon túl, hogy a cég a mobilházak teljesen innovatív és újszerű koncepcióját képviseli, lehetőséget nyújt olyan komolyabb építési struktúrák létrehozásához, mint mondjuk egy szálloda.

A jövőben már olyan technológiák rendszerében élhetünk, ahol az összecsukható rendszerek, emelőkarok és készre szerelés már teljesen hétköznapinak fog tűnni. 

A Ten Fold rendszerei a gyorsaságot, egyszerűséget, rugalmasságot, fenntarthatóságot és futurisztikus világot egyesítik. 

Emellett pedig egy könnyen alkalmazható, megfizethető és egy innovatív, használatra kész termék kerül a lakhatási piacra, ami komoly üzleti lehetőségeket is rejt magában.

Amennyiben tetszett a cikk, illetve más hasonló híreket is szívesen olvasna, itt lájkolhatja oldalunkat

Kapcsolódó anyagaink: 

Forrás - Nyitókép: Ten Fold összecsukható ház, Forrás:Tenfoldengeneering.com

TOP 5