Skip to main content
szex szexfilm teszt munka

A kép csak illusztráció (Forrás: Pexels)

Látszólag egy különös hirdetés jelent meg a Bedbible oldalán.

Szexfilmeket kell nézni, tesztelni, a fizetés pedig egészen jó.

hirdetés

Kérdés, meddig lehet bírni

Bár első olvasatra sokan azt gondolnák, ezt a munkát a végtelenségig lehet végezni, az ember hamar beleunhat a filmek megtekintésébe. Kárpótlás azonban a magas fizetés, mely óránként kb. 7.000 forint, azaz e tevékenység révén akár egymillió forintot is meg lehet keresni havonta. Jelentkezni ide kattintva lehet.

Feltételek

A hirdetésben szereplő leírás szerint statisztikai adatokkal kell szolgálni a szexpozíciókról, az időtartamról, az orgazmusok számáról, a nők és a férfiak arányáról, de még a hajszínről és a nyelvi megoszlásról is.

Aki elmúlt 21 éves, jelentkezhet a világ bármely tájáról, azaz a tevékenység otthonról is végezhető.

Sok embernek furcsa lehet ez a hirdetés, ha olvassa, azonban ha belegondolunk, hogy a szexipar mára már milliárdos üzletággá nőtte ki magát, érthető, hogy a szolgáltatást nyújtók miért tesztelik a filmjeiket.

Cél a minőség javítása

Az összegyűjtött adatok alapján a gyártók és forgalmazók javíthatnak az újabb filmek minőségén, ez pedig jelentős előnyt képezhet a versenytársakhoz képest.

Más szempontból nézve úgy is fogalmazhatunk, hogy „ezt dobta a gép“, azaz a digitális forradalom, mely anno célul tűzte ki az emberek életminőségének javítását, sablonossá, digitálissá változtatja az emberek hagyományos szexuális szokásait (is).

Hogy hova vezet a digitalizáció a robotikával együtt a századforduló közepére, arról a kapcsolódó cikkek között lehet olvasni.

Amennyiben tetszett a cikk, illetve más hasonló híreket is szívesen olvasna, itt lájkolhatja FB oldalunkat

Kapcsolódó anyagok: 

Vajon miért egyre népszerűbbek a szexrobotok?

Ezek a cégek teszik jó üzletté az ökoszexet

Forrás - A nyitókép csak illusztráció, forrás: Rodolfo Clix fotója a Pexels oldaláról

TOP 5