Skip to main content
üdülés mukahely fizetés tengerpart hotels.com

A kép csak illusztráció (Forrás: Pexels)

Valószínűleg sokan szeretnének nyáron azért fizetést kapni, hogy a tengerparton pihennek, és hűsítő italokat kortyolgatnak

Egy amerikai vállalat most épp erre keres embert, közel 6 millió forintnak megfelelő fizetésért.

hirdetés

A munka

Az amerikai Hotels.com nevű szállásfoglaló weboldal olyan dolgozót keres a nyárra, akinek az a dolga, hogy kipróbáljon tengerparti moteleket.

A POZÍCIÓ MEGNEVEZÉSE „RETRO BEACH MOTELIER", ÉS 15 EZER DOLLÁROS (KB. 5,8 MILLIÓ FORINT) FIZETÉS JÁR ÉRTE – írja a CNBC.

A feladat az, hogy a szerencsés kiválasztott meglátogassa a legjobb 10 amerikai motelt azok közül, melyek a céggel kapcsolatban állnak. A teljes összegből egyébként 10 ezer dollár utazási támogatásnak számít, mivel a motelek az országban igen messze találhatók egymástól – Floridától Dél-Kaliforniáig. Ehhez jön még az 5 ezer dolláros fizetés, amit a dolgozó arra költhet, amire csak akar.

Emellett a kiválasztott kap még a cégtől naptejet, esernyőket, vintage napszemüveget, napenergiával működő rádiót, valamint egy retró polaroid fényképezőgépet is – hogy teljes legyen az életérzés.

A LEGALÁBB 21 ÉVES JELENTKEZŐKNEK OLYAN KÉRDÉSEKRE KELL PÉLDÁUL VÁLASZOLNIUK, HOGY HA IDŐUTAZÁST TENNÉNEK AZ 50-ES ÉVEKBE, KIVEL TÖLTENÉNEK EL EGY TENGERPARTI VAKÁCIÓT.

A pozícióért folyó verseny augusztus 5-én zárul, a Hotels.com pedig egy héttel később értesíti a nyertest. 

Amennyiben tetszett a cikk, illetve más hasonló híreket is szívesen olvasna, itt lájkolhatja FB oldalunkat

Kapcsolódó anyagok:

Különös munkakör, szexfilmeket kell nézni magas fizetésért

Forrás- A nyitókép csak illuszráció, forrás: Andrea Piacquadio - pexels

TOP 5