Skip to main content
Trevor Hooton vállalkozás ölelkezési terápia

A kép csak illusztráció (Forrás: Pixabay)

Érdekes vállalkozásba kezdett egy brit férfi, azzal keres pénzt, hogy másokat ölelget, olvasható Facebook oldalán.

Ölelkezési terápia

Trevor Hooton tavaly májusban vágott bele a vállalkozásba, egy terápiáért 30 fontot kér, így óránként 75 fontot keres átlagban.

hirdetés

Az üzlet virágzik

Úgy is lehet fogalmazni, hogy az emberek sorban állnak a szolgáltatásért, azonban meg kell jegyezni, hogy a 30 fontért cserébe nem csupán egy ölelés jár, hanem egy komplett szolgáltatás is tanácsadással.

Sok ugyanis az olyan ember manapság, aki nehezen teremt kapcsolatot, így egyfajta hátránnyal indulnak a nagybetűs életben, a szolgáltatás tehát rajtuk segít. Trevor szerint valójában az ügyfeleken múlik, mit éreznek az érintkezés alatt, törődést vagy szeretetet, és ezt a tapasztalatot hogyan hasznosítják.

Akadnak olyanok, akik félrérthetik a fizikai kapcsolat mibenlétét, így a férfi hangsúlyozza, hogy az érintkezés mellőz mindenfajta szexuális célzatot.

A parti

Trevor szem előtt tartva a célt, partikat szervez ügyfeleinek, melyek során az ismerkedés után mindenki elmondja, miért jött el, mi a célja és hogy képzeli el az érintkezést. A partira párok is nevezhetnek.

A találkozón a terapeuta tart egy kis workshopot is, hogy a résztvevők megtanulhassák, hogyan kell az érintkezéssel kommunikálni.

Ha ennek vége, egy kis szünet következik, illetve a felek tovább ismerkedhetnek, ezután mindenki eldöntheti, folytatja-e terápiát.

Amennyiben tetszett a cikk, illetve más hasonló híreket is szívesen olvasna, itt lájkolhatja FB oldalunkat

Kapcsolódó anyagok:

Azért fizetik a japán férfit, hogy ne csináljon semmit

Forrás: Facebook - A nyitókép csak illusztráció, forrás: Peggy képe a Pixabay -en. 

TOP 5