Skip to main content
Pixie Curtis milliomos

Kép forrása: Facebook

Egy ausztrál kislány 11 évesen nyugdíjba megy, mégpedig milliomosként, hogy befejezhesse iskolai tanulmányait, írja a The Jerusalem Post. 

Már tavaly is arról szóltak a hírek, hogy ha Pixie Curtis továbbra is ilyen jól fog keresni, 15 éves korára nyugdíjba mehet.

hirdetés

Úgy látszik, nem kell addig várni, a fiatal kis hölgy eddig keresett már annyi pénzt, hogy „nyugdíjasként“ visszavonulhasson, egyben csak az iskolai tanulmányaira koncentrálhasson, áll az alábbi Twitter bejegyzésben.

Sikeres cégek

A gyermek eddig 2 vállalkozást indított édesanyja segítségével.

Az első, a Pixie’s Bows hajba való masnikat forgalmazott, míg a második, a Pixie’s Fidgets játékokat árusított.

Mindkét cég igen sikeresnek bizonyult, így a kislány, aki a termékek reklámozását, közösségi marketingjét volt hivatott leginkább végezni, hirtelen meggazdagodott.

A siker titka az édesanya szerint a megfelelő és jól célzott reklámban rejlik, így mivel e tevékenyéget a lánya fejtette ki leginkább, mindkét cég tulajdonosának, fejlesztőjének Pixie-t tekintik.

Természetesen az édesanyát sem kell félteni, miszerint kiszorult volna az időközben Pixie Pix néven egyesült 2 vállalkozásból, hisz évek óta egy sikeres PR ügynökség vezetője és tulajdonosa, azaz, akár a lánya, szintén jól keres.

Amennyiben tetszett a cikk, illetve más hasonló híreket is szívesen olvasna, itt lájkolhatja FB oldalunkat

Kapcsolódó anyagok:

Pár év múlva milliomosként mehet nyugdíjba egy most 10 éves gyerek

Forrás - Nyitókép forrása: Facebook

TOP 5