Skip to main content

Pixie Curtis milliomos kiskorú 

Egy most 10 éves ausztrál kislánynak már két jelentős profitot termelő üzlete is van, így pár év múlva multimilliomosként akár nyugdíjba is vonulhat. A részletekről az Insider számolt be.

A 10 éves Pixie Curtis már az általa alapított játékgyártó vállalkozást vezeti, amely máris hatalmas profitot generál.

hirdetés

Édesanyja, Roxy Jacenko segítségével a kislány megalapította a Pixie's Fidgets nevű játékbirodalmat, amely csupán tavaly kezdte meg működését, és megdöbbentő módon

A JÁTÉKAI MÁR AZ ELSŐ 48 ÓRÁBAN ELFOGYTAK.

A kislánynak már van egy másik vállalkozása is, a Pixie's bows, egy hajkiegészítőkkel foglalkozó cég, amelyet édesanyja alapított a születése után.

"A családon belül gyakran viccelünk avval, hogy amíg nekem akár 100 éves koromig is dolgoznom kell majd (ha megérem), Pixie akár már 15 évesen nyugdíjba mehet - én biztosan tudom, ki az okosabb"

- nyilatkozta Jacenko a news.com.au-nak.

Az édesanya több sikeres vállalkozás, köztük a Sweaty Betty PR tulajdonosa. A cég Sydney vezető PR-ügynöksége, amely egyedülálló kampányokkal biztosítja, hogy a megrendelő márkája láthatóvá, beszédessé és kívánatossá váljon.

A kislány hatalmas sikere ellenére édesanyja nem akarja, hogy kötelező legyen számára a cégvezetés.

"Az első naptól kezdve mondtam, hogy abban a pillanatban, amikor Pixie már nem akar frontember lenni, vagy nem akar részt venni a cégei életében, nem fogjuk ezt ráerőszakolni. Egyelőre azonban boldog és sokat tanul."

– mesélte Jacenko.

Amennyiben tetszett a cikk, illetve más hasonló híreket is szívesen olvasna, itt lájkolhatja FB oldalunkat

Kapcsolódó anyagok: 

Forrás - Nyitókép: PIXIESPIX.COM

TOP 5