Skip to main content

 

Henry Patterson sikeres brit vállalkozó árult már trágyát, majd egy édességbolttal indította el saját márkáját. Most az üzletről ír könyvet, amely jövőre jelenik meg. A csavar a történetben, hogy az illető még csak 11 éves.

Ötéves korában kezdte

A 11 éves brit Henry Patterson vállalkozóként heti 1000 fontot keres, ami forintban körülbelül 440 ezernek felel meg. Patterson ötéves korában kezdett el vállalkozási ötletekkel előállni.

hirdetés

Első üzleteként zsákokban árult trágyát darabonként egy fontért,később az eBayen adott el adományboltokban vásárolt termékeket. Ma a Not Before Tea márka miatt ismerik a nevét.

Először édességeket árult, majd egy mesekönyvet dobott a piacra. Ma már a mesében szereplő karakterekkel díszített lifestyle terméket hozzák neki a legtöbb pénzt.

Üzletről ír könyvet

70 különböző cég rendeli a termékeit, köztük a Fenwick nevű lánc. Patterson cégének éves eladása már túllépte a 65 ezer fontot, nemrég pedig elindította gyerekeknek szóló YouTube-csatornáját, most pedig az üzletről ír könyvet, amely jövőre fog megjelenni. Fiatal kora ellenére kiváló tanácsai vannak üzletembereknek és vállalkozóknak.

Minden leendő vállalkozónak azt mondom, hogy egy bolhapiacon érdemes elkezdeni. Itt lehet gyakorolni, hogyan tegyük ki az árut, hogy tüntessük fel az árat, hogy kezeljük a pénzt és kommunikáljunk a vevőkkel. Ezekre a tapasztalatokra mind szükségük lesz a jövőben.

Amennyiben tetszett a cikkünk, illetve más hasonló híreket is szívesen olvasna, itt lájkolhatja oldalunkat!

Kapcsolódó cikkeink:

Forrás

Kép: Northfoto

TOP 5