Skip to main content

 

Nagyon egyszerűen, a kis Ryan játékokat bontogat és tesztel a csatornáján.

Valószínűleg mindenki hallotta már, hogy a nemzetközi közönséget elérni képes youtuberek akár luxuskörülmények között is élhetnek a videók gyártásából, évente dollármilliókat kereshetnek.

A videók készítése általában jóval idő- és költségigényesebb, mint a többség gondolná, ráadásul a szabadságot is el lehet felejteni, de hát álomfizetésekért sokan hajlandóak lennének évekre bevállalni a munkát.

Forbes  most közölt egy listát a 10 legtöbbet kereső Youtube-csatornáról, ezek a tavalyi és az idei év júniusa között összesen 127 millió dollárt hoztak a készítőiknek.

A legnagyobb meglepetést a nyolcadik helyen lévő csatorna jelenti: Ryan ToysReview házigazdája egy hatéves kisfiú, aki professzionális szinten foglalkozik a legkülönfélébb játékok tesztelésével.

A fent említett időszakban a csatornája 11 millió dollárt, azaz

olyan 2,94 milliárd forintot hozott a családjának.

Ez egy adózás előtti eredmény, de üsse kő, az adóhivatal és az egyéb költségek kifizetése után is biztosan maradt belőle elég a családi kasszában. Ryan anyukája szerint a csatorna addig működik majd, amíg a kisfiú élvezi a videók készítését.

A szülők feltehetően nagy örömére egyelőre nem unja a youtuberkedést.

Amennyiben tetszett a cikk, illetve más hasonló híreket is szívesen olvasna, itt lájkolhatja FB oldalunkat

Kapcsolódó anyagok: 

Forrás -  Nyitókép: you tube

TOP 5