Skip to main content
Jonathan Jacob Meijer spermadonor

A kép csak illusztráció (Forrás: Pixabay)

Egy férfit bepereltek, hogy eltiltsák a notórius spermaadástól, adott hírt a nem mindennapi történetről a Mirror.

Feketelista

Jonathan Jacob Meijer neve már 2017-ben fekete listára került Hollandiában, miután kiderült, hogy megszegte a törvényt és így 10 hazai klinikán keresztül mint spermadonortól 102 gyermeke született.

hirdetés

A férfi azonban „nem adta fel“, és miután Hollandiában nem folytathatta üzletszerű tevékenységét, Dániában, valamint Ukrajnában kezdett el spermát adományozni, illetve továbbra is hirdette szolgáltatását a közösségi médiában. Eddig legalább 550 gyermeke született.

A pert kezdeményező Donorkind Alapítvány szerint Meijer nem tartotta be a jogszabályokat, nők százait vezette félre, hisz a klinikákkal és a szülőkkel kötendő megállapodás értelmében egy donor legfeljebb 25 gyermeket nemzhet.

Egy Eva nevű nő, akinek korábban szintén született gyermeke a férfitól, és aki aktív szerepet vállallt a perben, kifejtette: „Hányingerem van a gondolattól, milyen következményekkel járhat Meijer tevékenysége a gyermekemet illetően.“

Az alapítvány ügyvédje, Mark de Hek hasonlóan nyilatkozott, mint a non-profit szervezettel együttműködő nő. Szerinte az alperes tevékenysége veszélybe sodorja a gyermekek mentális egészségét, jólétét, egyben a férfi jogellenesen járt, jár el ma is.

A felperes azt szeretné elérni, hogy Meijer végleg szüntesse be a tevékenységét, tiltsák el e tevékenység reklámozását a közösségi médiában, főleg a you tube-on, illetve semmisítsék meg az alperes maradék spermáit a bankokban.

Évekkel ezelőtt egy amerikai orvos is a hírekbe került, sőt, dokumentumfilmet is forgattak róla, hisz a férjek spermáit a sajátjára cserélte, így nemzve közel 100 gyermeket.

A megszületett gyermekek ma is egymást keresik, hisz féltestvérek...

Amennyiben tetszett a cikk, illetve más hasonló híreket is szívesen olvasna, itt lájkolhatja FB oldalunkat

Kapcsolódó anyagok:

A férjek spermáját a sajátjára cserélve termékenyített meg nőket egy orvos, gyermekei ma is egymást keresik

Forrás - A nyitókép csak illusztrció, forrás: Iuliia Bondarenko képe a Pixabay -en.

TOP 5