Skip to main content

A Discovery Channel április 14-én indította el a Naked Castaway című realityt, amelyben egy férfi két hónapot tölt el egy déltengeri szigeten, ruha és mindenféle eszköz nélkül.

A napokban rajtoló Naked Castaway reality a Discovery Channel új műsora, amelyben egy férfi hatvan napot tölt el egy lakatlan szigeten. A brit hadsereg volt tisztje, Ed Stafford volt az első ember, aki végiggyalogolt az Amazonas partján, most azonban egy távoli földdarabra vitette magát, és arra vállalkozott, hogy egyfajta hajótöröttként hosszabb időt eltölt ott mindenféle felszerelés (és ruhanemű) nélkül.

A kiszemelt helyszín a Fidzsi-szigetekhez tartozik, a férfit tévéstáb, operatőrök nem kísérik el, önmagát veszi fel kamerával, amint megpróbál édesvizet keresni, kunyhót épít, vagy épp elmegy vadászni, halászni, maga által készített lándzsákkal.

(Természetesen nem vitatjuk, hogy így is nagy megpróbáltatás ez a férfinek, azt azonban hozzá kell tennünk, hogy egy volt katonatiszt nyilván átesett azon a kiképzésen (is), melynek során megfelelő ismeretek szerzett, és így 60 napig képes lesz/lehet a túlélésre. Kérdés azonban, mi történne egy egyszerű állampolgárral, ha hasonló helyzetbe kerülne. Önök szerint? Végezetül hozzá kell tennünk, hogy több ezer éve, mióta jegyezzük a történelmünket, mást se csinálunk csak alkalmazkodunk. Jelen állás szerint pedig vesztésre állunk. - szekr.)

Forrás: http://www.origo.hu/teve/20130413-60-nap-meztelenul.html?source=hirlevel

Kép forrása: http://tv.broadwayworld.com/article/Discoverys-Survival-Special-NAKED-CASTAWAY-to-Premiere-414-20130408

TOP 5