Skip to main content

 

Szeméttelepről összegyűjtött ócskaságok, kiválogatott, megunt tárgyak kelletik magukat egy menő üzletben. A boltot a köztisztasági vállalat üzemelteti. Nemrég új helyen nyitottak, hogy elérhetőbbek legyenek.

Ószeresek már régóta nincsenek Bécsben sem. Nem jár senki házról házra, taligával, nem gyűjt megunt, kidobásra szánt holmikat. Ezt a szerepet ma már a szeméttelepeken lévő gyűjtőpontok töltik be. Itt bárki leadhatja szanálásra ítélt tárgyait, mindazt, ami fölöslegesnek tart.

hirdetés
 

A speciális tárolókba leadott ócskaságok 18 telephelyről kerülnek a kirakatba, gondos válogatást, szortírozást követően, felcímkézve és beárazva. Természetesen abban a reményben, hogy más még hasznát veszi. Jól jár, aki itt bármit vesz, mert nincs közte selejt, és a "termékek" sem drágák.

Akár egy bolhapiac, pont olyan, minden van. Ezernyi kacat, limlom, de akad jó pár értékes és hasznos tárgy is. Játékok pl. minden mennyiségben. Némelyik kopottas, de sok az újnak, alig használtnak tűnő.

A cikk ide kattintva folytatódik, illetve tovább fotók is tekinthetők meg. (A bolt címe: 5. kerület, Siebenbrunnenfeldgasse 3. Nyitva: csütörtök 10.00-20.00 és péntek, szombat 10.00-18.00 óra között)

Szerző: Bazsa Mara

Amennyiben tetszett a cikkünk, illetve más hasonló híreket is szívesen olvasna, itt lájkolhatja oldalunkat!

Kapcsolódó cikkeink:

Forrás

TOP 5