Skip to main content
Ordonita - polcok, mesterszinten

Sokoldalú és izgalmas tároló megoldásokat keresel? Fontos számodra a fenntarthatóság, de nem akarod feladni a minőséget és a stílust sem? Ráadásul a költségvetés is fontos szempont? 

Nos, itt az Ordonita, amely  mindezekre az igényekre választ ad, és egyedülálló, magas színvonalú tárolási megoldásokat kínál, melyek ötvözik a funkcionalitást, a környezettudatosságot és az esztétikumot.

Üdvözölünk az Ordonita webáruházban, ahol a polcrendszerek nem csak tárolóeszközök, hanem valódi életmódot tükröző dizájnelemek is. Örömmel jelentjük be, hogy itt vagyunk, hogy segítsünk a magyar vásárlóknak  megtalálni a tökéletes tárolási megoldásokat: legyen szó modern lakásról vagy vállalkozásról, az Ordonita mindenkit kész megoldással vár.

Mi tesz minket különlegessé? Elsősorban az, hogy a fenntarthatóság iránti elkötelezettségünk mélyen gyökerezik vállalati kultúránkban. Az Ordonita küldetése, hogy hosszú távú, fenntartható megoldásokat kínáljon. Hiszünk abban, hogy nem még több termékre, hanem jobb és fenntartható megoldásokra van szükség!

Ennek a filozófiának megfelelően minden egyes termékünk, beleértve a csomagolóanyagokat, újrahasznosított vagy újrahasznosítható anyagok felhasználásával készül, hangsúlyozva környezettudatos szemléletmódunkat.

Nagy hangsúlyt fektetünk a minőségi tárolási megoldásokra, és büszkék vagyunk a klasszikus és modern polcok gyártásában és értékesítésében szerzett sokéves tapasztalatunkra amely biztosítja a magas szintű szakértelmet a tárolási megoldások terén. 

Ordonita - polcok, mesterszinten 

A nemzetközi háttérünk is fontos érték számunkra. Mint a Worldwide Shelving Csoport tagja, mely 2016 óta működik Németországban, Csehországban és Szlovákiában, az Ordonita globális perspektívából származó tudást és innovációt hoz a magyar piacra. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy mindig naprakészek legyünk a legújabb trendekkel és igényekkel kapcsolatban.

Termékeinkről dióhéjban:

- Sokoldalú, rugalmasan alakítható polcrendszerek. a különféle felhasználási területekhez és térbeli igényekhez számtalan kombinációt alakíthatsz ki, hiszen polcaink különböző méretekben, kivitelben és teherbírásban kaphatók. A lehetőségeknek csak a fantáziád szab határt!
- Prémium minőség: minden termékünk Európában készül, és magas minőségi szabványoknak felel meg. A polcrendszereink tartósak és strapabíróak, így hosszú élettartamot biztosítanak. 
- Funkcionális innováció: az intelligens tervezésű termékek kiválóan alkalmazkodnak a modern élet követelményeihez és hosszú távú, innovatív megoldásokat kínálnak minden területre.
- Egyszerű összeszerelés: termékeink könnyen összeszerelhetők, és tartalmazzák az összes szükséges alkatrészt és utasítást. - Kezdőként is egyszerűen és gyorsan, bonyolult szerszámok nélkül összeállíthatod új polcrendszeredet.
- Kiegészítők széles választéka: polcainkkal kompatibilis, praktikus és elegáns kiegészítőket, tároló dobozokat, polcbetéteket, függőkosarakat és még sok mást kínálunk, hogy egy helyen beszerzhess mindent, amire csak szükséged lehet.

Miért válassz minket?

- Egyszerű vásárlás: a weboldalon található konfigurátor és 3D tervező segítségével személyre szabott megoldásokat alakíthatsz ki, amelyet azonnal meg is rendelhetsz, házhozszállítási szolgáltatásunkkal pedig pár nap alatt át is veheted!
- Profi ügyfélszolgálat: ha segítségre van szükséged, az Ordonita tapasztalt tanácsadói örömmel állnak rendelkezésedre tervezési és költségvetés-készítési szolgáltatásokkal.
- Mérsékelt árak:  biztos lehetsz benne, hogy kiváló minőségű termékeket kapsz elérhető áron. Szeretnénk termékeinket  mindenki számára elérhetővé tenni! 
- Hűségprogram: minden egyes vásárlásodat hűségpontokkal jutalmazzuk és rendszeresen kedveskedünk ügyfeleinknek különleges ajánlatokkal és kedvezményekkel. Irattkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyél a legújabb termékekről, akciókról és trendekről!

Bízunk benne, hogy az Ordonita hozzájárul ahhoz, hogy a magyar háztartások és vállalkozások még inkább élvezhessék a rend és a funkcionalitás örömeit, miközben egyedi és trendi megoldásokkal gazdagítják környezetüket.

Ha szeretnél elsőként értesülni az új termékekről, inspirációkról és különleges ajánlatokról, kövess minket a közösségi médiában, és ne felejts el feliratkozni hírlevelünkre! Látogasd meg webáruházunkat még ma, és fedezd fel teljes kínálatunkat a www.ordonita.hu oldalon! Nyiss vásárlói fiókot, hogy élvezd hűségprogramunk és kedvezményrendszerünk minden előnyét.

Reméljük, hamarosan találkozunk!

Szponzorált tartalom - Hirdetés (x)

TOP 5