Skip to main content

A kép csak illusztráció (Forrás: Pixabay)

A lélekgyógyászat egy különleges terület, amely az emberi aura, az energia mezők, csakrák, mellék csakrák, meridiánok és kapuk által rögzített energetikai lenyomatokkal foglalkozik. 

Ezek a lenyomatok a velünk történt eseményeket és a hozzájuk kapcsolódó érzéseket, képeket, színeket, illatokat, ízeket, érintéseket raktározzák el különböző energetikai struktúrákban a tudatalattinkban.

Az energetikai lenyomatok jelentősége

Minden lenyomat, legyen az pozitív vagy negatív, élő és eleven érzelmi töltéseket, emlékeket, valamint fontos információkat hordoz. A lélekgyógyítás során ezeket a lenyomatokat átírjuk, felszabadítjuk, kioldjuk vagy elengedjük, attól függően, hogy mire van szükség az egyén fejlődéséhez és gyógyulásához.

A lélekgyógyász szerepe

A lélekgyógyász nem csak fizikai eszközökkel és szinten segít. Rámutat vagy rávezet az egyén lelki-érzelmi területeire, például párkapcsolati problémák, ahol sérülések vagy blokkok találhatóak. Azonosulni tud a másik lélekkel, átérezve az illető aktuális érzelmi helyzetét, és felismeri azt a pontot, ahol a lelki vagy testi probléma gyökere található.

A testünk őszinte tükör

A test nem hazudik. Minden testi kibillenés, deformitás vagy sérülés, amely a lélekben, szellemben vagy belső dimenziókban keletkezik, azonnal megjelenik a testen. Egy érzékeny lélekgyógyász már az első találkozón, anélkül, hogy egy szót is váltanának, képes a test kinézetéből, testtartásból vagy egy kézfogásból visszakövetkeztetni az illető lelki, szellemi állapotára, személyiségére, hitrendszerére, és meghatározni a probléma gyökerének helyét.

Az energetikai blokkok feloldása

Ez egy összetett és mély terület, amely az emberi lény egészének komplexitását és összefüggéseit veszi figyelembe. A test, a lélek és a szellem egységének megértése és harmonizálása kulcsfontosságú a teljes gyógyuláshoz és az egyén fejlődéséhez.

A folyamat az energia blokkok feloldására és a lélek teljes gyógyulására irányul. Itt különleges figyelmet kapnak azok az energetikai "gombócok", amelyek az érzelmi blokkokat és elakadásokat képezik az ember energetikai rendszerében.

A lélekgyógyászat célja az, hogy felfedezze és feloldja ezeket a blokkokat. Ezt végtelen gyengédséggel és szeretettel végzi, lassan és finoman kioldva az elakadásokat. Egy ilyen folyamat eredményeként a lélek újra összekapcsolódik a szívcsakrájában keringő szeretetáramlással, a Lélekpontok magasabb fényhálójába és az Akasha terébe, valamint a Felsőbb Isteni Önvalóval.

A beszélgetés fontos szerepet játszik

A lélekgyógyászati folyamatban a beszélgetés alapvető fontosságú. Ezek az őszinte párbeszédek segítik elő a mély belátásokat és felismeréseket, melyek a gyógyulás kulcsai lehetnek. Az érzelmekkel teli beszélgetések lehetővé teszik a tudatalatti tartalmak felszínre hozását és a blokkok feloldását.

Együttműködés a felsőbb énnel

A folyamat során szoros együttműködésben állnak a páciens Felsőbb Énjével, Lelki Vezetőjével és Lélek Angyalával. Ez a kapcsolat lehetővé teszi, hogy a páciens aktívan részt vegyen saját gyógyulási folyamatában.
A kezelések során különböző eszközöket használnak, mint testgyertyák, csakra gyertyák, csengők, mantrák, kristályok és esszenciák, hogy a legjobb hatást érjék el. Minden eszköz a gyógyulás szolgálatában áll.

Szellemgyógyászati kezelés

A lélekgyógyászati kezelések gyakran szellemgyógyászati elemekkel egészülnek ki, hogy a tartalom és a forma teljes egységben működhessenek. Egyedileg kell megközelíteni a női, a férfi és a gyermeki lelket, mivel mindannyian eltérő módon reagálnak és fogadják a gyógyítást.

Nem csak a fizikai test gyógyítására összpontosít, hanem az egész emberi lét komplexitására. A lélek, a szellem és a test harmonikus egyensúlyának elérése a cél, amely által a gyógyulás mélyebb szintjei érhetők el.

A lélekgyógyászat megközelítése tehát holisztikus, azaz az emberi lényt egy összetett rendszerként kezeli, ahol minden rész egymással összefügg, és ahol a fizikai testi tünetek csak a felszínre kerülő jelei az alatta rejlő mélyebb lelki és energetikai problémáknak.

Az energetikai rendszer harmonizálása

A lélekgyógyász célja az energetikai rendszer teljes harmonizálása. A kezelések során feloldják azokat az energetikai blokkokat, amelyek akadályozzák a szabad energiaáramlást a testben. Ezáltal lehetővé válik, hogy a páciens visszanyerje lelki egyensúlyát, erősebbé váljon, belső békére leljen és a fizikailag is egészségessé váljon.

A mélyebb tudatállapotok feltárása

A folyamatban a mélyebb tudatállapotok feltárása is fontos szerepet játszik. A terápia során gyakran szükség van a tudatalatti, a múltbeli élmények és a belső félelmek, valamint traumák feltárására. Ez segít a páciensnek megérteni és feldolgozni azokat az érzelmeket és tapasztalatokat, amelyek hozzájárulnak jelenlegi állapotukhoz.

Az öngyógyító képesség aktiválása

A lélekgyógyászat egyik alapelve, hogy mindenki rendelkezik öngyógyító képességekkel. A lélekgyógyász segít a páciensnek ezeket a belső erőforrásokat felismerni és aktiválni. Ennek eredményeként a páciens képessé válik saját problémáinak kezelésére és a gyógyulási folyamat aktív részesévé válik.

Mindannyian egyediek vagyunk, így a lélekgyógyászati kezelések is személyre szabottak. A lélekgyógyász figyelembe veszi a páciens egyedi jellemzőit, múltbeli tapasztalatait, jelenlegi élethelyzetét, valamint fizikai és lelki állapotát.

A lélek gyógyítása egy mélyreható és átfogó megközelítést kínál az emberi lény gyógyítására. Nem csak a fizikai tüneteket kezeli, hanem azok mögött rejlő lelki és energetikai problémákat is feltárja és kezeli. Ezen keresztül a lélekgyógyászat segít a pácienseknek a teljes testi-lelki-szellemi egészség elérésében.

A nyitókép csak illusztráció, forrás: Max képe a Pixabay -en.

Sajtóközlemény

TOP 5