Skip to main content

A kép csak illusztráció (Forrás: Pixabay)

Mutatunk 5 kreatív megoldást, ami biztosan még sok év múlva is melegséggel tölti el a megajándékozott pár szívét. Nászajándékok csakis kézzel, szívvel és szeretettel!  

  1. Ha kreatív nászajándékot keresel:
    A Meska kézműves alkotói előtt nincs akadály. Elkészítik az álomba illő házikó alakú postaládát, melyen szerepel a házaspár neve. Hangulatos lámpát és kopogtatót is találsz a kézműves piactéren, ami biztosan örömmel tölti majd el az ünnepelt szerelmes párt. Ezek hasznosak és örökre szólnak. Első otthonukat teheted hangulatosabbá.

ajul1 nászajándék 

  1. Egyedi nászajándékok:

Mit gondolsz, mitől lehet egyedi egy nászajándék? Szerintünk attól, hogy személyre szabott, egyedileg és kézzel készült kézműves terméket választasz. Ettől lesz egy tárgy szorosan kapcsolható a boldog párhoz. Ezek közül az egyedi gravírozott alkotások közül válaszd ki azt, amiről tudod, hogy a férj és a feleség örömmel néz majd rá akár mindennap. 

ajul nászajándék 1 

  1. Kézműves pénzátadó és pénzgyűjtő ötletek:

Sokszor a pár pénzt kér, azonban ekkor is lehetünk kreatívak! Készüljön szeretettel, kézzel és odaadással az az ajándék, amelyben a pénzt átadhatod az ifjú párnak. Szerinted melyiket tartaná legszebbnek? Gondold végig, hogy milyen stílusú az esküvői meghívó és a pár ízlése. Ha ezt meg tudod határozni, könnyebb lesz egyedi kézműves ajándékot választani. Lehet, hogy a pénzátadó doboznak fognak örülni a legjobban.

 ajul nászajándék 2

  1. Apró, de annál szívhez szólóbb ajándékok esküvőre:

Nemcsak a nagy és drága ajándékra szabad gondolni, amikor esküvőre vagy hivatalos. Sokszor értékesebb egy meglepetés, ha apró, de személyes ajándékot találsz. Jelképezze a pár kapcsolatát és szerelmét.

ajul nászajándék 3 

  1. Kedvességek a szertartáshoz, esküvőhöz:

Amennyiben te vagy a tanú, vagy a párhoz közel álló személy, gondolkodhatsz olyan jellegű ajándékokban is, amely az esküvői ceremóniához elengedhetetlen. Ajándékozd meg az ifjú párt azzal a homoköntővel vagy ceremónia szettel, ami aztán örök emlék lesz számukra.

ajul nászajándék 4 

Ismerd meg a pár stílusát és érdeklődését ahhoz, hogy biztosan szuper kézműves nászajándékot tudj választani a Meska alkotóitól. Ha az itt kiemelt termékek közül nem találtad meg a legjobbat, akkor nézd meg a többi nászajándékötlet válogatásunkat is. Kívánunk számodra és az ifjú pár számára is kellemes időtöltést! 

A nyitokép csak illusztráció, forrás: Veton Ethemi képe a Pixabay -en.

Szponzorált tartalom - Hirdetés (x)

TOP 5