Skip to main content

Ahogy beköszönt az ősz, egyre rövidebbé válnak a nappalok, előbb sötétedik, és könnyen előfordulhat, hogy reggelente még olyan fényviszonyok uralkodnak, amelyek inkább az éjszakára emlékeztetnek minket.  

Az, hogy milyen világítással rendelkezünk, illetve mennyire tudjuk a saját igényeinkre szabni a fényeket otthon, meghatározhatja a hangulatunkat is. Éppen ezért egyáltalán nem mindegy, hogy milyen lámpákat szerelünk fel az egyes helyiségekben.

A mennyezeti lámpák kiválasztása

Az Alphafüles webáruház LED mennyezeti lámpái tökéletes opciónak bizonyulnak, ha a nagy, plafonra szerelhető világítás kialakításához keresünk ideális modelleket. A LED mellett számos pozitívum szól, ami miatt eleve ideális választásnak bizonyul. 

Az egyik, napjainkban amúgy is központi kérdés az, hogy hogyan tudunk az energiafogyasztásunkkal gazdálkodni. Mind a havi kiadások, mind a környezet védelme arra sarkall minket, hogy energiatakarékos megoldások mellett tegyük le a voksunkat. Ha világításról van szó, a LED pontosan ezt tudja nyújtani nekünk.

Alacsony energiafelhasználás jellemzi a LED lámpákat, de emellett olyan pozitívumai is vannak, mint a hosszú élettartam, illetve az, hogy azonnal teljes fényárral tudják beborítani az adott helyiséget, mivel nincs szükségük arra, hogy felmelegedjenek.

Számos extra funkciót biztosítanak a LED lámpák…

A mozgásérzékelővel felszerelt modellek ráadásul extra komfortot biztosítanak, hiszen nem szükséges le- és felkapcsolgatni a lámpákat, amikor a nappalin áthaladunk. Szinte olyan, mintha az otthonunk azt lesné, hogyan tehetne a kedvünkre, és kiszolgálja az igényeinket. Ha olyan otthonra vágyunk, amely modern, és valódi komfortot biztosít, ez az egyik lehetőség, amin feltétlenül el kell gondolkodnunk.

Emellett a LED mennyezeti lámpánkat akár távirányítóval, a kanapén ülve is irányíthatjuk, így a dimmelés vagy az optimális szín, illetve színhőmérséklet kiválasztásához jóformán meg sem kell mozdulnunk. Mindig a hangulatunknak, illetve a tevékenységünknek megfelelő világítást tudunk kialakítani. 

Ha pedig azt szeretnénk, hogy akár a távolból is vezérelhető legyen a világítás, akkor válasszunk olyan modellt, amely rendelkezik beépített WiFi chippel, hiszen ezt akár mobilon keresztül is szabályozhatjuk. Hasznos lehet olyankor is, amikor elutazunk, de azt szeretnénk, hogy úgy tűnjön, mintha közben is tartózkodna valaki az ingatlanban.

Ne feledkezzünk meg az egyéb opciókról sem!

Ha igazán hangulatossá szeretnénk tenni az otthonunkat, akkor emellett érdemes megfontolni LED szalagok alkalmazását is. Ezekkel úgy tudjuk kialakítani a világítást, hogy mindig az adott pontok borulnak fényárba. Kiemelhetünk, vagy háttérbe helyezhetünk egyes részeket. A LED fényfüzérekkel pedig megteremthetjük azt az ünnepi hangulatot, amely segít a rohanó mindennapok mellett is ráhangolódni az előttünk álló karácsonyi időszakra.

Szponzorált tartalom - Hirdetés (x)

TOP 5