Skip to main content

Az emberek egyre inkább előnyben részesítik a bankkártyás fizetéseket a készpénzzel szemben. Ennek oka, hogy az elektronikus fizetés kényelmes, gyors és biztonságos. Nincs szükség arra, hogy nagy mennyiségű készpénzt tartsunk magunknál, és a tranzakciókat könnyen nyomon tudjuk követni.  

Digitális fejlődés a pénzügyi szektorban

Az üzleti világ egyre inkább a digitális térben zajlik manapság. Régen személyesen kellett mennünk a bankba pénzügyek intézéséhez, de most már mindent könnyedén megtehetünk a bankok online platformján keresztül. 

Hogyan tedd lehetővé az online tranzakciókat?

A munkavállalók bankszámlára kapják a fizetésüket, de a készpénzfelvétel plusz költségekkel jár. Ezért érdemes bankkártyával fizetniük, mivel ez nem jelent többletköltséget a vásárlás során. Viszont ahhoz, hogy kereskedőként el tudd fogadni a kártyás fizetést, kell egy megbízható szolgáltató.

A BizPay által kínált szolgáltatások megbízható megoldást jelentenek a vállalkozásod számára a fizikai terminálok és a Tap on Mobile kiépítésében. 2021. január 1-jétől minden olyan vállalkozást erre köteleztek, amely online pénztárgépet használ. Ezek a cégek fizikai POS terminált vagy Tap on Mobile applikációt alkalmaznak.

Ha nemcsak a boltodban, vendéglődben, hanem más helyszíneken is lehetővé tennéd az elektronikus fizetést, akkor a Tap on Mobile alkalmazást érdemes választanod. Amennyiben pedig online kereskedelemmel foglalkozol, akkor számodra az E-Commerce vagy a Linkpayment szolgáltatás lesz a megfelelő. 

Milyen vállalkozásoknak ajánlott a BizPay szolgáltatása?

  • Ha kis üzletet vagy több üzlettel rendelkező üzletláncot üzemeltetsz, a BizPay asztali és mobil termináljai ideálisak lehetnek a számodra, mivel átlátható és könnyen követhető a pénzforgalom adminisztrációja. További előny, hogy már a tranzakció másnapján nyomon követheted a pénzforgalmat, és hamar megérkezik a pénz a vállalkozásod bankszámlájára.
  • Ha szállásadással foglalkozol, minden bizonnyal külföldi vendégeid is vannak, akik szívesen használnák a bankkártyás fizetést, főleg a dinamikus valutaváltás miatt. A külföldi vendégek előszeretettel választják azokat a szállodákat, ahol a saját devizájukban is fizethetnek. A terminál lehetővé teszi ezt a funkciót, felismerve a külföldi bankkártyákat. Napi rendszerességgel frissíti az árfolyamokat, így kb. 50 különböző devizában fizethet az ügyfél.
  • Ha szórakozóhelyet, éttermet, fitnesztermet működtetsz, vagy más szolgáltatást nyújtasz, számodra is előnyös lesz egy gördülékeny fizetési megoldás.
  • Amennyiben pedig webáruházban értékesítesz, az E-Commerce szolgáltatás megkönnyíti a vásárlások összegének online kiegyenlítését. 

Bár ma még a vevők szinte mindenhol fizethetnek készpénzzel, a jövő - a technológia fejlődésének köszönhetően - egyértelműen az elektronikus megoldások felé vezet.

Szponzorált tartalom - Hirdetés (x)

TOP 5