Skip to main content
SSD VPS bérlés abplusz.hu

Amikor az ember elkészít egy weboldalt, sok esetben legfeljebb reményei lehetnek annak kapcsán, hogy egyszer majd sokan fogják látogatni. Ez főként abban az esetben igaz, ha elsősorban organikusan érkeznek az adott honlapra a látogatók

Mi a helyzet azonban akkor, ha tartósan megnő egy weboldal látogatottsága? Mivel számos területen nagy a verseny, így kevesen engedhetik meg maguknak azt a luxust, hogy olyan honlapjuk legyen, ami lassan tölt be vagy esetleg időszakosan nem is működik. Megoldást jelenthet a megnövekedett forgalom kezelésére az SSD VPS bérlés az AB Plusznál.

Mindenki mindent azonnal akar

Régen, a “betárcsázós internet” korában az emberek jóval türelmesebbek voltak, ha online tartalmak böngészéséről volt szó. Manapság azonban már szinte senki sem hajlandó 3-4 másodpercet várni, amíg a szeme elé kerül a tartalom. Ilyenkor a felhasználók többsége fogja magát, és keres egy hasonló tematikájú webshopot, szolgáltatót, ami gördülékenyebben működő honlappal rendelkezik.

Még a legnagyobb keresőóriás, a Google is rangsorolási tényezőnek számítja be azt, hogy milyen gyorsan tölt be egy oldal. Ha szeretnél a keresőből forgalmat kapni és az első oldalra kerülni bizonyos kulcsszavakra, akkor ezt nem hagyhatod figyelmen kívül.

Ezt kapod a pénzedért, ha előfizetsz egy SSD VPS csomagra

Az AB Plusznál nyolc különböző SSD VPS csomag közül választhatsz. Dönthetsz úgy, hogy havonta fizeted a bérleti díjat, ugyanakkor ha elkötelezed magad egy évre, akkor anyagilag kedvezőbben jössz ki a dologból.

A VPS szervereket sokkal olcsóbban lehet bérelni, mint egy fizikai szervert. Ezenfelül remekül lehet őket skálázni, így amennyiben valamikor a jövőben megnövekszik a weboldalad forgalma, akkor is képes leszel kiszolgálni a látogatókat. Abban az esetben, ha magas input és output műveletekre van szükséged, akkor mindenképpen érdemes SSD háttérrtárral felvértezett VPS csomagot választanod.

Mit tartalmaz egy SSD VPS csomag?

Az alaps SSD VPS csomag az AB Plusznál 256 MB RAM-ot tartalmaz. Jár hozzá 1 db vCPU, 5 GB SSD tárhely, 1 db fix IP cím és Root SSH hozzáférés is. Szabadon választhatsz olyan operációs rendszert, amilyet csak szeretnél.

Az egyes csomagok között a fő eltérés az, hogy mennyi RAM-ot, tárhelyet és vCPU-t kapsz. Minden más tekintetben megegyeznek a konstrukciók. A legnagyobb csomaghoz 6 GB RAM, 3 db vCPU és 80 GB SSD tárhelyet kaphatsz ennél a szolgáltatónál. Ezzel már egy komolyabb forgalmú webáruházat is üzemeltethetsz kellően nagy biztonsággal.

Ne költsd a pénzed feleslegesen!

Ha fizikai szerverre fizetsz elő, az sok bonyodalommal jár. Gondoskodnod kell a biztonságos fizikai elhelyezéséről, az üzemeltetéséről, karbantartásáról. Idővel ráadásul újat kellene majd venned helyette.

Ellenben ha egy gyors virtuális szerverszolgáltatásra fizetsz elő, akkor ezektől a feladatoktól megkímélheted magad. Tény, hogy így soha nem lesz maga a szerver ténylegesen a tulajdonodban, de ha utánaszámolsz, valószínűleg jobban jössz ki így anyagilag hosszú távon, és ráadásul a rendszered is sokkal stabilabb lesz.

Szponzorált tartalom - Hirdetés (x)

TOP 5