Skip to main content
pamutlabor.hu ajándék

Egyedi meglepetést találni valakinek nem egyszerű. Manapság bár tény, hogy hatalmas a kínálat, pont emiatt tart sokáig tökéletes ajándékot vásárolni

Nincs egyszerű dolga azoknak, akik újdonsült szülőknek keresnek valami apróságot, valamit, ami meghitt, ami meghatja őket. Ebben a cikkben olyan dolgokat mutatunk be, amelyből könnyebb lesz választani, ha legközelebb meglepetésre lenne szükség.

Feliratos pólók

Bár elcsépeltnek hangozhat, a Pamutlabor Pólónyomda babás pólói meghitt meglepetések lehetnek bármely újdonsült szülőpár számára. A különleges felsők nemcsak praktikusak, hanem mutatósak és meghatóak is. Az egyik legjobb választás kétségkívül a “Láttad már az apukám”, valamint a “Tökéletes genetika” felirattal ellátott típus. Persze szóba jöhet még a “Nem csak puki”, illetve az “Ennyire szeretem a nagymamámat” fajta is. 

A pólók nagy előnye, hogy pamutból készülnek, igen kényelmesek, nem irritálják az ember bőrét. Emellett számtalan színben és méretben kaphatóak, így nem okozhat problémát megtalálni a megfelelő modellt. Ráadásul rendelhető hozzá bármilyen kiegészítő, egyéb ruhanemű, hiszen a Pamutlabor Pólónyomda nemcsak pólókkal, hanem vászontáskákkal és egyéb apróságokkal is foglalkozik.

Színes és mintás párnahuzat

Aki nem akar egy újabb portörlőt, egy felesleges kiegészítőt vásárolni, annak remek megoldás egy színes és mintás, esetleg feliratos párnahuzat. Ezek mindig, minden családnál jól jönnek, főleg ahol baba is van, hiszen állandóan mosni kell őket. A méret kérdés lehet, de egy átlagos 40x40-es, esetleg egy 45x45-ös általánosságban megfelelőek lehetnek egy kisebb méretű díszpárnára. 

Ebből is lehet valamilyen babásat, babafeliratos változatot választani, hiszen a pólók mellett ezekből is bőven akad választék. Megoldást jelenthet az is, ha ugyanolyat választ valaki, mint a felsőből, így mondhatni egy komplett otthoni szettel lephetjük meg az újdonsült szülőket. 

Praktikus babaholmik a porondon

Akinek nem volt még gyereke, annak fogalma sincs, hogy mennyi holmira van szüksége egy picinek, főleg a kezdeti időszakban. Vannak persze prioritást élvező dolgok, de akadnak luxustermékek is. Ennek kapcsán nem árt egyeztetni a szülőkkel, hogy mivel nem rendelkeznek még, mire lehet még szüksége egy babának, egy újdonsült anyukának és apukának. 

Az egyik ilyen lehet a pelenka, amivel sosem tudunk mellélőni, csak a megfelelő méretre van szükség. Emellett tökéletes választás lehet a nedves törlőkendő, lehetőleg vegyszermentes változatban. Praktikus holmi még a pelenkakuka, a fogzó nyaklánc, a baby hipoallergén mosószer babaruhákhoz, valamint a BPA-mentes cumik és egyéb apróságok. Jöhet még nyálkendő, előke, textilpelus, esetleg hőmérő vagy valamilyen mutatós és színes játszószőnyeg.

Mindegy tehát, hogy miben gondolkodunk, hiszen a legfontosabb, hogy praktikus vagy szívhez szóló legyen az adott meglepetés.

Szponzorált tartalom - Hirdetés (x)

TOP 5