Skip to main content
arcszérum douglas.hu

Ha van egy lépés a napi bőrápolási rutinunkban, amit soha nem érdemes kihagyni, az a szérum alkalmazása. A legjobb arcszérumok rendkívül koncentrált hatóanyag komplexet juttatnak a bőrbe, és egy sor bőrproblémát céloznak meg egyszerre

Legyen szó antioxidánsokról, hialuronsavról, vagy bármilyen más összetevőről, a szérumok képesek ezeket az alkotóelemeket a bőr mélyebb rétegeibe juttatni, ahol a leginkább hasznosulnak.

Ebből a széles termékválasztékból azonban nehéz megtalálni azt az egyet, amely a számodra leginkább működni fog. Ezért is gondoltunk arra, hogy a következőkben bemutatunk néhány gyakori típust, amelyekről legközelebb már tudni fogod, hogy mire is használhatók, amikor a DOUGLAS-nél kapható szérumok között válogatsz.

Hidratáló szérum

A hidratáló szérumok extra hidratáltságot biztosítanak az arckrémek, arcolajok vagy fényvédők alá. Ezt pedig olyan összetevők használatával teszik, mint amilyen például a hialuronsav vagy az aloe vera. 

Az általunk kipróbált leghatékonyabb formulák közé tartozik az The Ordinary Hyaluronic Acid 2%, amely háromféle hialuronsavat kombinál különböző molekuláris méretekben B5-vitaminnal, hogy biztosítsa a bőr tartós hidratálását és látható teltségét. 

Antioxidáns szérum

Az antioxidáns szérumok az olyan összetevőkkel, mint amilyen C-vitamin, niacinamide, retinoidok, Q10 megvédik a bőrt az öregedést okozó szabad gyököktől, amelyeknek a működését leginkább a korhadáshoz lehetne hasonlítani: tulajdonképpen egyfajta oxidáció zajlik a szervezetünkben, ami károsíthatja a sejtjeinket.

Mi a kedvencünk a The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% szérum, amelynek formulája magába foglalja az aszkorbyl-tetraisopalmitátot, a C-vitamin olajban oldódó származékát. Mivel azonban ennek a hatékonysága nem lesz közvetlenül összehasonlítható a L-aszkorbinsavéval, ebbe az olaj alapú készítménybe még esszenciális zsírsavakat is csempésztek.

Hámlasztó szérum 

A hámlasztó szérumok feloldják az elhalt hámsejteket, és simább bőrfelületet hoznak létre. Általában jóval enyhébbek, mint a legtöbb savas tonik, így ezeket szívesebben alkalmazzák érzékeny bőrre. 

A legjobb választás ebben az esetben szerintünk a Farmacy Honeymoon Glow AHA Resurfacing szérum, amelyben a tejsav-, glikolsav-, citromsav- és gyümölcssavakból származó AHA keverék hámlasztja az elhalt hámsejteket, elősegíti a sejtek megújulását, és segít csökkenteni a finomvonalakat és a ráncokat. A fűzfakéregből származó BHA, pedig láthatóan csökkenti a pórusméretet.

Végül az anti-aging szérum

Az öregedésgátló szérumok a finomvonalak és a ráncok kialakulását, valamint a bőr rugalmasságának és feszességének elvesztését célozzák meg. 

A mi kedvencünk az igazoltan organikus, argánolajjal dúsított anti-aging szérum az Arganicaretől, amelyben fellelhető tápláló zsírsavak magas koncentrációja, a hidratáló és revitalizáló A-, C-, E-vitaminok és az aktív hialuronsav ismét ragyogóvá varázsolja a bőrt.

Szponzorált tartalom - Hirdetés (x)

TOP 5