Skip to main content
hellowatch.hu okosóra kiegészítők

Annak ellenére, hogy az okosórák még alig több mint tíz éve vannak velünk, ma már többféle alkategóriával és típussal találkozhatunk. Ilyenek például a sport okosórák is, amelyek bármilyen körülmények között megállják a helyüket. Ehhez természetesen megfelelő kialakításra és rengeteg funkcióra van szükség, de ez egyáltalán nem lehetetlen

Mi az, amit egy vérbeli okosóra nyújtani tud?

Még mielőtt rátérünk a rengeteg funkcióra, érdemes megemlíteni azt is, hogy egy sport okosóra hatalmas igénybevételnek van kitéve. Ezért elengedhetetlen az, hogy több kiegészítő is elérhető legyen hozzájuk. Ezek segítségével magabiztosabban használhatjuk őket sportolás közben is. A beszerzésük egyszerű, ott vannak például a hellowatch.hu kiegészítői, amivel még hatékonyabb lehet az okosóránk.

A legjobb, ha egy konkrét példán keresztül mutatjuk be, hogy mégis mit tudnak a keményvonalas sport okosórák: az Amazfit T-Rex 2 modell mindennel rendelkezik, amit egy ilyen eszköztől elvárunk. Túrázáshoz az egyik legjobb választás, mivel kétsávos GPS hozzáféréssel és 5 különböző műholdrendszerrel van felszerelve, sőt még útvonalakat is importálhatunk, valamint valós időben navigálhatunk. Már ez önmagában jelzi, hogy a T-Rex 2 katonai minőségű tartóssággal rendelkezik, még normál használat mellett is képes 24 napig üzemelni egyetlen töltéssel.

Ha nem használjuk folyamatosan, akkor 35 nap is lehet ez az időintervallum. Természetesen nemcsak a belseje, de a külseje is figyelemre méltó. Fiatalos, strapabíró, sportos megjelenés, ami kényelmes viseletet biztosít a mindennapokban is. Az elvárt, alap aktivitások (lépésszám) mellett méri a pulzusszámot és a véroxigénszintet is. Sőt, az “óralapszám” is módosítható, több mint 100 különböző dizájn közül választhatjuk ki azt, ami a legjobban illeszkedik a stílusunkhoz.

Nagy fényerő, nagy felbontású kijelző

Ahhoz, hogy az általunk kiválasztott stílusú számlap megfelelően látható legyen, elengedhetetlen a minőségi kijelző. Az Amazfit T-Rex 2 esetében ezt egy 1,39 hüvelykű, 454x454 pixel felbontású HD AMOLED kijelző biztosítja a tökéletes láthatóságot. Sőt, nemcsak megfelelő fényerőt garantál, hanem élethű és élénk képet mutat. Mind nappali fénynél, mind sötét körülmények között minden egyes részlet tisztán látható. A számok nyelvén: 1000 nit fényerő és 326 ppi felbontás.

Rengeteg funkció található benne

Számtalan sportmód választható: futás, kerékpározás, golf, tollaslabda, jóga, séta, mászás, úszás, tenisz, túrázás, evezés, triatlon, de mindez csak a jéghegy csúcsa. Folyamatos monitorozás, pontos visszajelzés a teljesítményünkről. Mindehhez még hozzájön az is, hogy minden egyes eseményről értesítést kapunk. Egy ilyen okosórával mind a sportolás, mind a hétköznapok sokkal hatékonyabbak lesznek.

Szponzorált tartalom - Hirdetés (x)

TOP 5