Skip to main content
LED világítás vasalatwebshop.hu

A különböző okoseszközök és innovatív termékek elterjedésével ma már bárki sokkal “okosabbá” és modernebbé teheti otthonát. Csupán elég ehhez egy-két eszköz és máris megváltozik a lakás hangulata és sokkal kényelmesebbek lesznek a mindennapok. Az egyik legfontosabb terület otthonunkban a világítás, amiben nagy segítséget tudnak jelenteni a LED-es megoldások

Akár egész otthonunkban támaszkodhatunk a LED-re

Van, aki csak díszítésként vagy a meglévő lámpa “támogatására”, kiegészítésére használja a LED szalagokat, vagy ha éppen egy kis hangulatvilágításra van szüksége, de ma már olyan LED termékeket is lehet kapni, amivel akár az egész otthonunk világítását megoldhatjuk. Elég megnézni a VasalatWebshop LED világítás kategóriáját és máris láthatjuk, ma már számtalan termék és megoldás érhető el a piacon.

Rengeteg termék, igazi prémium eszközök és ár-érték arányban megfelelő, “belépő színtű” LED szalagok egyaránt megtalálhatóak. Maga a rövidítés egyébként egy angol kifejezést takar (Light Emitting Diode), ami magyar fordításban fénykibocsátó diódát jelent. Ez egy olyan eszköz, ami egy szilárd anyagú és testű elem, műanyag szigeteléssel, valamint még egy lumineszcens anyaggal körülvett félvezetőből áll.

Fontos tudni továbbá a LED-ekről, hogy teljes mértékben üveg felhasználás nélkül kerülnek elkészítésre, továbbá a fénysugarat közvetlenül az elektronok bocsátják ki, nem pedig hőhatás útján jönnek létre. Mindez azt eredményezi, hogy az egész megoldás sokkal tartósabb, szinte már-már törhetetlen, ami ellenáll a magas hőmérsékletnek és az ütésnek, és mindemellett még energiatakarékos is. Ezért is szokás a LED technológiát környezetbarát módszernek nevezni.

Ma már bárki számára elérhető

A piacon már olyan LED szalagok is kaphatóak, amelyeket akár egy okostelefon segítségével is lehet vezérelni. Természetesen a legtöbben ilyenkor megijednek, hogy ezért biztosan csillagászati összegeket kérnek el a forgalmazók, de a gyakorlat és a valóság azt mutatja, hogy konkrétan már bárki megengedheti magának, nem kell túl nagy költségekre gondolni. Ezeket akár teljesen testreszabhatjuk, hangulatvilágítást időzíthetünk be, változtathatjuk a fényerőt, a színeket, sőt, több LED szalag esetén még csoportosan is tudjuk őket vezérelni.

Tökéletes megoldás a növények megvilágításához

Nemcsak a TV nézéséhez jó eszköz, hanem a növényeken is segíthetünk vele. A LED szalag segítségével sokkal esztétikusabbak lehetnek a cserepes virágok, zöldek, továbbá pozitív hatásai is vannak. Élettanilag szükséges spektrumban sugároznak, mivel nemcsak kék-piros, hanem teljes spektrumú fényt tudnak kibocsátani, ami sokkal hatásosabb, továbbá az emberi szem számára is kellemesebb.

További előnye, hogy így akár otthonunk bármely pontján tudunk növényeket nevelni, még akár a sötétebb, eldugott részeken is. A LED szalagok az ingatlan teljes területén tudnak segíteni a világításban.

Szponzorált tartalom - Hirdetés (x)

TOP 5