Skip to main content
Elektrobiker elektromos robogó

Kép forrása: Elektrobiker

Beruházni egy új járműbe mindig alapos és megfontolt döntés. Beruházni egy új elektromos járműbe azonban még ennél is több.

Aki egyszer leteszi a voksát az elektromos közlekedés mellett, annak akarva-akaratlanul formálódik a szemlélete, a világnézete.

Az elektromos közlekedés stabilitást jelent a válságban is

Emelkedő nyersanyagárak, egekbe szökő infláció és akkor a klímaszorongást még meg sem említettük. A tudatosság megkerülhetetlen tényezővé vált a jövőtervezés szempontjából.

A jelenlegi gazdasági helyzet mindenkit arra késztet, hogy alaposan újra gondolja eddigi terveit és elképzeléseit a kiszámíthatóbb jövő érdekében.

Ezért érdemes elektromos motorra váltani

Az elektromos motorozás költséghatékony és praktikus megoldás a városi közlekedés szempontjából, hisz mindössze elég egy konnektor és egy üzleti megbeszélés alatt vagy akár egy kellemes kávézás közben már fel is tölthetjük a merülő aksit. Nemcsak a megnövekedett benzinárakkal szemben kínál alternatívát, de a drága parkolási díjak, valamint a zaj-és környezetszennyezés is kiküszöbölhető általa.

A jelenlegi gazdasági körülmények mind azt szolgálják, hogy az ember tudatos tervezésbe kezdjen. Ennek egyik első lépése lehet nemcsak a tudatosabb közlekedési forma megválasztása, de a tudatosabb finanszírozási lehetőségek választása is.

Megoldásokban gondolkodunk

Nálunk, az Elektrobikernél fontos szempont, hogy folyamatos fejlődésre törekszünk, ezért mindig keressük azokat a lehetőségeket, amelyekkel segíthetjük jövendőbeli vásárlóinkat a döntésük meghozatalában.

Ezért is kínáljuk minőségi elektromos motorjainkat, partnerünk, az Instacash által biztosított, jól kiszámítható finanszírozási formával, önerő nélkül, akár már havi 20 ezer Ft-os havi törlesztőrészlettel.

Az Instacash ugyanis nemcsak gyorsan, kényelmesen, teljesen online, 24 órán belüli bírálattal segíthet hozzá vadiúj elektromos motorodhoz, de a számodra legkedvezőbb részletfizetési feltételek mellett - 5 bank, több, mint 25 ajánlatát összehasonlítva - kínálja a személyi kölcsönöket.

Digitális felületükön keresztül 2-3 perc alatt megtudhatod, hogy mekkora összegre lehetsz jogosult és akár 15 perc alatt benyújthatod az igénylésed. Ráadásul még dedikált banki tanácsadót is biztosítanak számodra, aki akár 15 percen belül felveszi veled a kapcsolatot.

Szponzorált tartalom - Hirdetés (x)

TOP 5