Skip to main content
Elektrobiker legolcsóbb elektromos robogó

A benzinár és az egyéb költségek drasztikus emelkedésének eredményeképpen mára kb. 75 forintba kerül megtenni egy kilométert autóval, a parkolási nehézségekről és annak díjáról ne is beszéljünk. 

Az elektromos motorkerékpárok már régóta élharcosai a fenntartható közlekedésnek, ugyanakkor eddig vagy nagyon sokat kellett fizetni a megfelelő technológiáért, vagy sok kompromisszummal járt a pár forintos közlekedés.  (1 km kb. megtétele e-robogóval 3 forintba kerül. Benzines robogó esetén kb. 28 forint.)

Az ElektroBiker elhozta hazánkba azokat az elektromos motorokat, amelyek a gazdaságos üzemelés mellett már tudják a hatótávot, a teljesítményt és igazi high-tech gépek. 

Az idén újonnan megjelent modellek közül kiemelkedik az LVNENG NCE S típus, ami a fent leírt előnyöket egyszerre képviseli.

Nem hiszed? Próbáld ki egy személyes tesztvezetés keretében!

ajun2 lvneng nce elektromoso robogo 

Az LVNENG NCE típusú elektromos robogó igazi hétköznapi társ - nem kér sokat és megbízhatóan teszi a dolgát.

A fent említett előnyök ékes példája az NCE S. A motor tervezése során a mérnökök ügyeltek arra, hogy a márkára jellemző éles vonalvezetés és a szögletes lámpa itt is megjelenjen, így biztosítva a motornak a modern külsőt.

Természetesen a járművel kapcsolatos összes fontos információ kiolvasható a gyári applikációból, illetve menet közben is minden szükséges információt megkapunk a 7”-os kijelzőtől.  

A teljesítménye, a "gáz"reakciója és a viselkedése tökéletesen el van találva a mindennapi használathoz. Nem rángat, de lehet vele határozottan indulni és dinamikusan közlekedni, gyorsítani. A csúcsteljesítménye is ideális, nem is kell több a városi és elővárosi közlekedéshez. A kis súlyból és aránylag rövid tengelytávból adódóan nagyon könnyen fordul és városi forgalomban is könnyen elférni vele mindenhol.

A 2 db 72V 34Ahs akkumulátorblokk együtt összesen közel 5 kWh energiát tárol, ez mindenképpen kiváló ebben a kategóriában. Mivel alacsony az építése, kicsi az önsúlya és jól optimalizált a hajtása, remek fogyasztási adatokat produkált a teszt alatt. Gyakorlati tapasztalat alapján tudjuk, hogy a városi és agglomerációs vegyes használatban tudja a 100 km hatótávot, ami kitűnően jó eredmény!

Amit nyújt az NCE S azt eddig a piaci szereplők közül, csak igen kevesen tudták megugrani. Például a spanyol Silence hasonló típusú motorja közel 1 millió forinttal drágább, ráadásul az új kihívó több tekintetben is jobb választás. 

Szokták mondani, hogy az elektromos járműveké a jövő, na ennek a motornak láttán már kijelenthető, hogy a jövő megérkezett! Ha szeretnél még többet megtudni az elektromos motorokról, látogass el az ElektroBiker weboldalára, ahol rengeteg minőségi motor közül tudsz választani. Ha biztosra akarsz menni, akkor meg irány a bemutatótermük, ahol ki is próbálhatod a kiszemelt járművet.

ajun2 lvneng nce elektromoso motorkerekpar applikacio.jpg 

Szponzorált tartalom - Hirdetés (x)

TOP 5