Skip to main content
GRAND BURSTIN legrosszabb szálloda

A kép csak illusztráció (Forrás: Pexels)

A Grand Burstin az Egyesült Királyság egyik legjobb, legszórakoztatóbb szállodájának hirdeti magát, mégis 10 éve az ország legrosszabbja

Mi mi lehet az oka annak, hogy ennyire alacsony értékelést kap a vendégeitől a létesítmény az ismert utazási portálon, a Tripadvisoron?

hirdetés

Folkestone városa nem csak kulturában és művészetekben gazdag, hanem híres a tengerre nyíló kilátásáról is.

Így nem meglepő, hogy sokan választják nyaralási célpontjuknak. Szállodakereséskor azonban érdemes elolvasni az online véleményeket is. Ugyanis a megfelelő felkészültséggel az ember elkerülheti a nem kívánt szituációkat, így akár a legrosszabb szállásokat is.

A GRAND BURSTIN SZÁLLODA ANNAK ELLENÉRE, HOGY JÓ HELYEN VAN, SOK CSALÓDÁST OKOZOTT MÁR EDDIGI VENDÉGEINEK.

A Tripadvisor nemzetközi utazási portálon több mint 5 ezer értékelésből mindössze 2,5 pontot kapott, ami teljesen ellentmond annak, ahogyan a létesítmény hirdeti magát, miszerint az Egyesült Királyság egyik legjobb szállodája. A Grand Burstin a weboldalon megközelítőleg 1.500 „szörnyű" értékelést kapott, amelyek szerint a szálloda elavult, dohos, valamint ráfér a felújítás.

Továbbá egy vendég az "ijesztő" jelzőt használta a hotelre, ami szerinte még koszos is volt. Tehát nem meglepő, hogy a létesítmény a 10. éve nyeri el az ország legrosszabb szállodájának szóló elismerést, hiszen vendégeitől régóra kapja ugyanezeket a negatív kritikákat. 

Amennyiben tetszett a cikk, illetve más hasonló híreket is szívesen olvasna, itt lájkolhatja FB oldalunkat

Kapcsolódó anyagok:

Hogy kerül egy óceánjáró hajó a sziklaszirtre?

Forrás - A nyitókép csak illusztráció, forrás: Andrea Piacquadio - pexels

TOP 5