Skip to main content
MV Narrative Austin Wells tengerjáró bérlet lakás

Kép forrása: youtube

Radikálisnak tűnő lépésre szánta el magát egy amerikai férfi, új lakóhelyül egy tengerjáró hajót választott, – írja a Vt

Mivel a lakásárak mindenhol emelkednek Amerikában, Austin Wells úgy döntött, nem fizet feleslegesen, 3 évre egy hajóra költözik.

hirdetés

Megteheti, hisz a Metánál tud távmunkában dolgozni, így az eddig San Diegóban élő, 28 éves fiatalember legalább 3 évet a hajón fog eltölteni, aztán ha szeretne, továbbra is ott fog élni, főleg ha a hajón vállalhat neki tetsző munkát is.

Mennyi a bérleti díj?

Ugyan az MV Narrative csak később, 2025-től várja az „utasokat“, Wells már döntött, és bérelt egy 22 négyzetméteres, minden igényt kielégítő „lakást“.

A fiatalember 1000 dollárt fizet havonta a hajót üzemeltető cégnek, míg a szárazföldön ez az összeg a duplájába kerül. A használat joga 12 évre illeti meg.

Az MV Narrative 500 lakást kínál bérlésre, azaz kifejezetten azért indul útjára, hogy olcsóbb megoldást nyújtson azok számára, akik nem kívánnak többet fizetni egy amerikai vagy más városban lévő lakásért, és el tudják képzelni az életüket egy hajón.

A tengerjárón ezdőterem, termelői piac, könyvtár, mozi és uszoda is rendelkezésre áll, hogy minden igényt kielégítsenek.

Aki szeretné megtekinteni, milyen élet várja az érdeklődőket, tehet egy virtuális sétát a hajón.

Amennyiben tetszett a cikk, illetve más hasonló híreket is szívesen olvasna, itt lájkolhatja FB oldalunkat

Kapcsolódó anyagok:

Hogy kerül egy óceánjáró hajó a sziklaszirtre?

Forrás - A nyitókép csak illusztráció, forrás: Alejandro Tuzzi képe a Pixabay -en.

TOP 5