Skip to main content

Évek óta készülünk erre a fontos lépésre és most végre megvalósult az álom. - Megnyílt Gyuri bácsi teáinak első mintaboltja az országban Budapesten, az V. kerület, Bank. utca 4. szám alatt!

Budapestet választottuk ehhez, mert itt már 9 éve jelen vagyunk. A mostani egyesületi irodánkban, az V. kerület Bank u. 6. szám alatt régóta lehet találkozni, beszélgetni Gyuri bácsival, ideszoktak az emberek.

hirdetés

A helyválasztás 9 évvel ezelőtt a véletlen műve volt. Mikor megálltam, vidékiként a főváros közepén azzal a feladattal, hogy irodát béreljek édesapám tevékenységéhez, kicsit kétségbe voltam esve: azt vajon hogy kell csinálni? Tapasztalatok híján az ösztöneim vezettek: jól megközelíthető, ámbár csendes, mégis központi helyet kerestem. Megtetszett a belvárosi udvar, jó érzésem volt vele kapcsolatban. Az évek során bebizonyosodott, hogy szerencsésen választottam. De az is nagyon hamar kiderült, hogy a hely igen rövid időn belül szűkös lesz. Ezért már évekkel ezelőtt elkezdtem kutatni egy megfelelő alternatíva után, ami nem is volt olyan egyszerű: ideszoktak az emberek, hogy mondjuk majd el mindenkinek, hogy máshová kell menniük, ha minket keresnek?

A legkézenfekvőbb megoldás az lett volna, ha ott a közelben találunk egy megfelelő helyiséget. És láss csodát, 2012-ben megüresedett a szomszéd házban, a Bank u. 4. szám alatt egy alkalmas helyiség! Nosza, lecsaptunk rá, elkezdtük a munkálatokat, hogy saját szükségleteink és ízlésünk szerint alakítsuk ki leendő otthonunkat.

Képzeljék azt el, hogy minden ugyanúgy van, de még annál is sokkal jobban…

Ugyanazokhoz a termékekhez, tanácsokhoz, szolgáltatáshoz juthatnak hozzá, mint eddig. Ugyanúgy lehet Gyuri bácsival találkozni. Ugyanazok az ismert arcok fogadják Önöket, akiktől ugyanúgy lehet kérdezni, de minden gyorsabb, hatékonyabb, kényelmesebb és szebb lett.

Igazán úgy igyekeztünk, hogy minden az Önök kényelmét szolgálja. A munkatársaim hónapok óta törik a fejüket, hogyan lehetne a várakozást lerövidíteni, a kiszolgálást meggyorsítani. Mondhatom, remek ötletekkel álltak elő. Ha kíváncsiak, kukkantsanak be! Jöhetnek akkor is, ha nem akarnak vásárolni, mindenkit szívesen látunk. Hétköznap 9-18 óráig, szombaton 9-14 óráig vagyunk nyitva."

Forrás

TOP 5