Skip to main content

Ékes példa e program arra, hogy lehet összekötni a kellemest a hasznossal…

A friss gyümölcs és zöldség, valamint az üvegbe zárt élelmiszerek mellett jelentős hangsúlyt kap a Historia Kertben a vegyszermentes tartósítás tudománya is, amelyet előadásokon, bemutatókon ismerhetnek meg a látogatók.

Ötven termelő kínálja portékáját a veszprémi ökovásárban szeptember 28-án a Historia Kertben - tájékoztatott a szervező Csalán Környezet- és Természetvédő Egyesület. Az idei Ökovásár és Egészségnapon az egészségmegőrzésé a főszerep, ennek alapja a jól megválasztott, minőségi élelmiszer - mondta Szalay Tímea, az egyesület elnöke.

A friss gyümölcs és zöldség, valamint az üvegbe zárt élelmiszerek mellett jelentős hangsúlyt kap a Historia Kertben a vegyszermentes tartósítás tudománya is, amelyet előadásokon, bemutatókon ismerhetnek meg a látogatók - tette hozzá.

Az ökovásáron fűszeres sajtok, gyümölcsök, szörpök, házi szappan, lekvárok, házi füstölt sonka, friss házitej, valamint kézműves termékek is szerepelnek a kínálatban.

A programot néptánc, népzene, kézműves foglalkozások is színesítik. További információk itt: http://csalan.hu/aktualis/esemenyek/archiv vagy ezt az oldalt keresheted fel: https://www.facebook.com/HistoriaKertVeszprem 

Forrás: http://gazdasagiradio.hu/cikk/95611/

TOP 5