Skip to main content

Nemrég szántott végig cikkünk a FB-on, mely egy olcsó mosási technológiáról adott hírt. Egy blog azonban ennél is jobban dolgozta fel a mosószer készítését, ezért úgy döntöttünk, közöljük.

Hogy ki írt hozzán képest jobbat? Természetesen Dühös Mókus az elkövető. :) Hogy miért kapta a "szerző" ezt a nevet, azt nem tudjuk, de a cikk, amit írt a vadgesztenyékről, professzionális, illetve kiemelendő még, hogy le is tesztelte mind a mosószer készítését, mind a vele történő mosást. 

Mókus így kezd bele történetébe:

Biztos ismersz már több olcsó és környezetbarát mosási lehetőséget is, ám én most a vadgesztenyével való mosás gyönyöreire szeretném felhívni a figyelmedet és az ezzel kapcsolatos tapasztalataimat készülök megosztani Veled. 

Minden spórolós és a környezetvédelemre valamit adó mókus már mosószappangéllel vagy szappanreszelékkel mos vagy nagyon szeretne épp pont most áttérni valami pénztárcakímélő, ám környezettudatos mosási módszerre, amitől a mókuságyneműtől a mókusgatyáig minden tiszta, illatos és pihe-puha lesz.

Ha szeretnéd megismerni a kipróbált, tuti jól működő házi mosószer receptjét,katt ide és elküldöm Neked! --->

Kedves Mókusok, most egy igen-igen mókusosan tudományos olvasmány következik! Kéretik a mókusnózikra biggyeszteni az okulárét és kéretik komoly mókuspofit vágni! Megvan? Jó! Kezdhetjük!

Miért lehet vadgesztenyével mosni?

A vadgesztenyetermés belseje magas triterpén-szaponin tartalmának köszönhetően alkalmas a ruhák tisztítására. Ennyi. Itt be is fejeztem a tudományos részt. Később elmondom, miért jó vele mosni. De lássuk a használati részt.

A cikk itt olvasható tovább...

Forrás

 

TOP 5