Nem megfelelő szennyvízkezelés miatt olyan vegyszer került egy Mumbai közeli folyóba, mely kékre festette az állatok bundáját, írja az Inhabitat.

Valósággal sokkolt minket a látvány, amint megpillantottuk az állatokat, nyilatkozta Arati Chauhan, egy indiai állatvédő szervezet vezetője a a Hindustan Timesnak.

hirdetés

Bár a tárgyban felvett videó szerint a kutyák egészségében nem tett kárt a vegyszert, a halak és más vizi élőlények, valamint a madarak már nem voltak ilyen szerencsések, több is döglötten látható a filmben.

Az eset nem valamiféle baleset következménye. Indiában bevett gyakorlat az illegális szennyvízkezelés, a lakosság hiába tesz bejelentéseket a nemkívánatos tendenciákkal szemben.

Nemrég az Index arról adott hírt, hogy Indiában könnyebb telefonhoz jutni, mint vécéhez. Ez az adat jól szemlélteti, milyen állapotok uralkodnak az országban...

https://www.youtube.com/watch?time_continue=42&v=hESIa1LxBb4

Amennyiben tetszett a cikk, illetve más hasonló híreket is szívesen olvasna, itt lájkolhatja oldalunkat

Kapcsolódó anyagaink: 

Forrás -  Kép: you tube

TOP 5

Ne maradjon le
egy hírről sem

utajovobe.eu
Rendszerezett a fenntartható fejlődés oktatásához is felhasználható tudás. Segíti az oktatók környezeti nevelésének beépítését az oktatott tantárgyakba.

Copyright © 2011 Fenntartható fejlődés gyakorlati szemmel - Útajövőbe.eu. Minden jog fenntartva.
Weboldal programozás, karbantartás SelfMed.pro. Villám tárhely Szerver.eu