Skip to main content

 

Beszállt a Yummber magyar közösségi vendéglátási szolgáltatásba a Conor Seed Capital Kockázati Tőkealap nevű hazai kockázati tőketársaság. Az otthon főzött ételek megosztását ajánló szolgáltatás a külföldi terjeszkedés előtt tovább erősítené a hazai piaci jelenlétét.

A tőke is megy a házikoszt után

A Yummer gasztroszolgáltatás okostelefonos alkalmazással köti össze azokat, akik megosztanák otthoni főztjüket másokkal, vagyis ugyanazt ígéri az étkezésben, mint amit az Uber hozott a fuvarozásban. A nyáron indult tesztidőszakban

hirdetés

bebizonyosodott, hogy a szolgáltatási modell – ételmegosztás saját otthonban – életképes,

és nagy az érdeklődés iránta. „A Connor Seed Capital olyan befektetési célpontokat keres, amelyeknél látják a piaci és növekedési potenciált, és az alapítók elkötelezettségét. Emellett elvárjuk, hogy az alapítók jelentős piacismerettel és felkészültséggel bírjanak. Mindezeket a Yummber esetében adottnak találtuk, ezért vágunk bele a közös munkába” – mondta a befektetésről Gerő Viktor, a Connor Seed Capital partnere.

Külföldi terjeszkedés a terv

„A mostani befektetéssel egyrészt szeretnénk tovább tökéletesíteni a rendszer működését, másrészt a piaci pozíciónkat megszilárdítva újabb lendületet is adnánk a bővülésünknek” – mondta Bánó Péter, a Yummber Magyarország Kft, ügyvezető partnere. Terveik szerint

hamarosan több külföldi városban is megjelenik majd a Yummber.

Már az elmúlt hónapokban is számos külföldi érdeklődés érkezett be hozzájuk a világ minden tájáról, olyanok, akik az adott országban befektetőket toboroznának, illetve olyanok is, akik az adott országban elindítanák a rendszert, vagy konyhaként csatlakoznának hozzá. 

Amennyiben tetszett a cikkünk, illetve más hasonló híreket is szívesen olvasna, itt lájkolhatja oldalunkat!

Kapcsolódó cikkeink:

Forrás 

A Yummber szolgáltatási modellje életképesnek bizonyult a tesztidőszakban, forrás: pixabay

TOP 5