Skip to main content
Candy Funhouse cukorka kóstolgatás munkahely

A kép csak illusztráció (Forrás: Pixabay)

Store Insider számolt be róla, hogy Kanadában évi 100.000 dollárt, azaz közel 40 millió forintot lehet keresni az édességkóstolással. 

Álomfizetés

Álomfizetésért keres édességkóstolót egy cukros csemegéket árusító, kanadai webáruház.

hirdetés

A szerencsés kiválasztott teendője annyi lesz, hogy a kézhez kapott nyalánkságokat végigízlelve eldöntse, mely termékek nyerjenek felvételt az e-bolt kínálatába.

Candy Funhouse nevű kiskereskedés sajtóközleménye és hirdetése szerint csakis 5, azaz öt évesnél idősebb és Észak-Amerikában élő pályázók jelentkezhetnek az állásra, ugyanis a kiválasztottak a cég torontói, vagy newarki telephelyein dolgoznak majd.

AZ ÉDESSZÁJÚSÁG ÉS A FOLYÉKONY ANGOLTUDÁS MEGKERÜLHETETLEN ELŐFELTÉTELE A JELENTKEZÉSNEK, DE SZINTÉN SZIGORÚ KRITÉRIUM, HOGY SEMMILYEN ÉLELMISZER-ALLERGIÁVAL NEM RENDELKEZHET AZ ÁLLÁSKERESŐ.

A pozíció linkedInes leírása szerint a jövendőbeli desszertszakértőnek havonta több mint 3500 termék ízének tesztelését kell majd elvégeznie.

A poszt leendő birtokosának az érdemi munka megkezdése előtt mindazonáltal egy intenzív kóstolótréningen még mindenképpen keresztül kell majd "rágnia" magát.

Amennyiben tetszett a cikk, illetve más hasonló híreket is szívesen olvasna, itt lájkolhatja FB oldalunkat

Kapcsolódó anyagok:

Egy cég majd 6 millió forintnyi összeget fizet annak, aki üdülne a tengerparton

Különös munkakör, szexfilmeket kell nézni magas fizetésért

Forrás- A nyitókép csak illuszráció, forrás: creazionpublicidad képe a Pixabay -en.

TOP 5