Skip to main content

Végre megtörténik, aminek már évek óta meg kellett volna történnie, új megoldással rukkolt elő a Facebook. Kérdés, mikor lesz elérhető e megoldás magyar nyelven is.

Rövidesen nem csak az emberek profilját, hanem az általuk közzétett bejegyzéseket is megtalálhatjuk a Facebook keresőjével. A Facebook 1,35 milliárd aktív felhasználója részben örömöt jelent az üzemeltetők számára, részben azonban komoly kihívást. A rengeteg facebookozó ugyanis rengeteg közzétett tartalmat is jelent, amelyben jelenleg nagyon nehézkesen lehet keresni.

hirdetés

Ez vált egy kicsit könnyebbé, a Facebook ugyanis frissíti keresőjét, amely hamarosan nem csak (oldalak, csoportok vagy emberek) nevére keres, hanem a közzétett tartalmakban is. Például ha beírjuk a keresőmezőbe a név + esküvő kifejezéseket, akkor az illető "esküvő" kifejezést tartalmazó bejegyzéseit mutatja a Facebook.

Az újítást első körben angol nyelvű felületein vezeti be a Facebook, még a héten, a weboldalon kívül az iPhone-os alkalmazásban is. Az androidos alkalmazás frissítése, illetve más nyelvek támogatása majd utána következik.

 

Amennyiben tetszett a cikkünk, illetve más hasonló híreket is szívesen olvasna, itt lájkolhatja oldalunkat!

Forrás

Fotó1

Fotó2: Facebook

TOP 5