Skip to main content

 

Három héttel az esküvőnk előtt kaptam a hírt, miszerint rákos vagyok, mégsem vágtam bele a kemoterápiás kezelésbe. A kezelés elutasítására ugyanis nyomós okom volt.

Akár így is összefoglalhatnánk annak a gyermeket akaró angol hölgynek az esetét, akit nem sokkal a boldogító igen kimondása előtt mellrákkal diagnosztizáltak.

hirdetés

Alex Wynn igazi küzdő típus, a minden áron gyermeket kívánó (leendő) anya. Inkább választotta az általa megfelelőnek tartott gyógymódot, mint amit az orvosok ajánlottak neki. Azaz a kemoterápiát és a melleinek az eltávolítását.

A beteg sajátságos módszert követ. Kiiktatta az étrendjéből a húst, a cukrot, a keményítőt, a tejet és a glutént. Gyakorlatilag csak répaleven él, hisz naponta két literrel is megiszik a léből, de fogyaszt más zöldségeket is, pl. uborkát, cukkinit vagy zellert. Terápiája szerint a rák ugyanis csak savas közegben „érzi jól” magát, így ha azt megszüntetjük, elfogy az élettere. Étrendjét magas dózisú C-vitamin bombákkal is kiegészíti infúzióval, de használ oxigénmaszkot is, mely szintén a szervezet elsavasodását hivatott megszüntetni.

Alex Wynn még nem gyógyult ki a halálos betegségből, azonban egy teszt segítségével rendre méri, kezd-e már fogyni szervezetében a rákos sejtek száma. A kezdeti eredmények biztatóak, szervezetében csökken az ún. HCG szint, mellyel a mérés igazolható.

Reméljük, meggyógyul, és legközelebb már arról számolhatunk be, hogyan neveli gyermekét. Vagy gyermekeit.

Amennyiben tetszett a cikkünk, illetve más hasonló híreket is szívesen olvasna, itt lájkolhatja oldalunkat!

Kapcsolódó cikkeink:

Forrás

A kép csak illusztráció

TOP 5