Skip to main content

 

Tegnap volt az Apple termékbemutatója, melyet nagy várakozás előzött meg. Volt is miért.

A várakozásnak megfelelően a cég több új termékkel rukkolt elő, például új táblagéppel, csúcsmobillal és tévével. A közönséget természetesen leginkább a telefon, pontosabban a két új modell, az iPhone 6S és iPhone 6S Plus érdekelte.

A Kínában is egyre népszerűbb okostelefonnal kapcsolatban beigazolódtak a korábbi pletykák. A készülék rózsaszín változatban is kapható lesz, háttámlája pedig alumíniumból készül, illetve a kijelzője is keményebbé válik, ezáltal a telefon strapabíróbb lesz.  

Sokan örülnek a muti touch funkciónak, vagy ahogy nevezik, 3D-Touchnak, azaz a készülék érzékeli a kéz nyomásának az erejét, könnyebbé téve a kezdőképernyő és az alkalmazások közötti navigálást. Az új okostelefonok A9-es chippel lesznek ellátva, a CPU-feladatok 70%-kal lesznek gyorsabbak, mint előtte, a grafikus feladatok pedig 90%-kal. Erősebb kamerát is kap az új okostelefon, 12 MP felbontásút és 4K-videók készítésére lesz alkalmas, írja a Portfólió.

És ami a lényeg a lap szerint:

"A legolcsóbb iPhone 6S, a 16GB tárhellyel rendelkező változat 199 dollár lesz, a legdrágább pedig 399 dollárba kerül majd hűségidővel. Az iPhone 6S Plus ára 299 és 499 dollár között mozog. Három nap múlva, vagyis szeptember 12-től lehet előrendelni a telefonokat, az üzletekbe pedig szeptember 25-én kerül sok országban." 

Frissítés

Hűségidő, tehát előfizetés nélkül vélhetően Magyarországon is az alábbi árak várhatók az Origo szerint:

A 4,7 colos iPhone 6S 16 gigabájtos, belépőszintű változata 739 eurót kóstál (230 ezer forint), a 64 gigabájtos 849-be (267 ezer forint), a 128 gigabájtos kiszerelés pedig 959-be (302 ezer forint) kerül.

Amennyiben tetszett a cikkünk, illetve más hasonló híreket is szívesen olvasna, itt lájkolhatja oldalunkat!

Kapcsolódó cikkeink:

Forrás

Kép: videk.ma

TOP 5