Skip to main content

LEGTÖBB PORNÓ 

Arról, hogy milyen pornóra kerestek rá 2015-ben a legtöbbször, már mi is írtunk, most azonban egy átfogóbb elemzés került napvilágra a Pornhub jóvoltából, így ismét hírt adunk többek közt arról is, mely országokban megy leginkább a netes pornó.

Tavaly összesen közel 4,4 milliárd órányi (azaz félmillió évnyi!) pornót néztek a weboldalon 21 milliárd látogatás során az emberek. Összesen majdnem 88 milliárd videót indítottak el, ez 12 videó fejenként, ha a Föld összes emberét számoljuk - írja a kontentbanya.reblog.hu.

hirdetés

Mint az alábbi grafikán látható, Amerika áll az élen, míg az első tízben már néhány európai ország is szerepel, köztük Nagy-Britannia és Németország, valamint Francia vagy Olaszország. Az első tízben többek közt jelen van még Kanada és Ausztrália is.

Az első húszban már Kelet-Európa is jeleskedik, Lengyelország a 15., Románia pedig a 19. helyen áll. Magyarország nem szerepel az első húszban, sajnos az elemzés nem mutatta, hányadik helyen végzett. Az első húszban megtalálható még Hollandia, Spanyolország vagy Belgium is.

Az elemzés egyébként csak a Pornhub statisztikáját tartalmazza, más pornóoldalakét nem, így nem lehet tudni, más netes oldakat mennyire kedvelnek a felhasználók, köztük a magyarok. (A hazai szokásokról ide kattintva lehet bővebben olvasni, illetve infografikát megtekinteni.)

Bővebb elemzés kontentbanyától ide kattintva érhető el. Így például fény derül, mely keresőszavakat ütötték be a gépekbe leginkább a felhasználók, illetve kik voltak 2015-ben a legkedveltebb pornósztárok.

Amennyiben tetszett a cikkünk, illetve más hasonló híreket is szívesen olvasna, itt lájkolhatja oldalunkat!

Kapcsolódó cikkeink:

Forrás - A nyitókép csak illusztráció, forrás: pixabay 

 

TOP 5