Skip to main content

 

Munkanélkülinek lenni bizony komoly problémát jelenthet, kezdi cikkét a matadornetwork.com. Az oldal azonban nemcsak a problémáról ír, hanem megoldást is javasol vállalkozó szellemű munkavállalóknak.

Köztük akár olyan magyaroknak is, akik Hawaii-n vállalnának munkát, az 1600 állást ugyanis ott kellene betölteni. Ott, ahol szikrázó napsütés vár bárkire.

hirdetés

Mit kell ehhez tenni?

Nem árt, ha tanítottunk korábban, hisz amerikai iskolákban kellene angolt vagy matematikát oktatani. A matadornetwork ugyan elsősorban a kontinensen élő amerikai tanárokra számít, úgy véli, kevesebb jelentkező lehet, mint amennyi kellene, így bárki számára megnyílhat a lehetőség, hogy a gyönyörű szigeten töltse be az állást. 

Kelet-európai munkavállalóknak az éves 54 ezer dolláros átlagfizetés csábító lehet, bár azt meg kell jegyezni, hogy a szigeten nem olcsó a lakhatás vagy az élelmiszer. Ennek ellenére nyilván lesznek érdeklődők, akik ide kattintva tájékozódhatnak a munkavállalás feltételeiről.

Manapság már nemcsak Nyugat-Európa vonzó célpont a külföldön munkát kereső magyarok számára, akadnak, akik új országokat, jobb lehetőségeket keresnek.

Erről az Ide vándoroljon ki, ha jobb életre vágyik cikkünkben lehet bővebben olvasni.

Amennyiben tetszett a cikkünk, illetve más hasonló híreket is szívesen olvasna, itt lájkolhatja oldalunkat!

Kapcsolódó cikkeink:

Forrás - A nyitókép csak illusztráció, forrás: pixabay

TOP 5