USS Omaha Jeremy Corbell UFO 

Az utóbbi hónapokban egyre több felvétel látott napvilágot, melyet az amerikai haditengerészet készített, állítólag a földönkívüliekről - írja a Ripost a Daily Star alapján.

Ismét egy UFO-felvétellel jelentkezett Jeremy Corbell, oknyomozó filmkészítő! Ő az a filmes, aki már több alkalommal szivárogtatott ki felvételeket, melyek az amerikai haditengerészet tulajdonában voltak.

hirdetés

Ezúttal ismét egy haditengerészeti felvétel látott napvilágot.

A USS Omaha hajója 2019-ben rögzítette azokat a pillanatokat, mikor

EGY AZONOSÍTATLAN REPÜLŐ TÁRGY ÓRIÁSI SEBESSÉGGEL HALADT FELÉJÜK, MAJD LASSAN ELKEZDETT AZ ÓCEÁN FELÉ ERESZKEDNI, AZTÁN ELTŰNT A MÉLYBEN.

Az információk szerint azon az óceáni szakaszon semmiféle roncsot nem találtak, sőt a mai napig nem került elő a jármű. Állítólag egy tengeralattjárót is bevetettek az UFO keresésére, de ez a próbálkozás is sikertelen volt.

Jeremy szerint a haditengerészet többet tudhat a titokzatos repülő tárgyakról, a legújabb felvétel pedig azt bizonyítja szerinte, hogy

NEM CSAK A LEVEGŐBEN, DE A VÍZBEN IS KÉPESEK MOZOGNI AZ.

Amennyiben tetszett a cikk, illetve más hasonló híreket is szívesen olvasna, itt lájkolhatja FB oldalunkat

Kapcsolódó anyagok: 

Forrás  - A nyitókép csak illusztráció, forrás: wikipedia

TOP 5

Ne maradjon le
egy hírről sem

utajovobe.eu
Rendszerezett a fenntartható fejlődés oktatásához is felhasználható tudás. Segíti az oktatók környezeti nevelésének beépítését az oktatott tantárgyakba.

Copyright © 2011 Fenntartható fejlődés gyakorlati szemmel - Útajövőbe.eu. Minden jog fenntartva.
Weboldal programozás, karbantartás SelfMed.pro. Villám tárhely Szerver.eu