Skip to main content

Bill Nelson NASA ufóészlelések UFO idegenek 

Bill Nelson már korábban is nyilatkozott, miszerint nem zárja ki a kapcsolatot az ufóészlelések és az idegenek között. Most is, és akkor is hozzátette, hogy alapos vizsgálatokra, kutatásokra van továbbra is szükség.

Pár napja a NASA igazgatója a Virginiai Egyetemen működő Politikai Központ vezetőjének, Larry Sabatónak adott bővebb, mintegy egyórás, az alábbiakban videón is elérhető intejút, adott hírt minderről az IFLScience.

hirdetés
 

A beszélgetés során sok minden szóba került, többek közt Kína egyre erőteljesebben bővülő űrprogramja, a diplomáciai kapcsolatok, nem mellesleg pedig az ufóészlelések és az idegennek való lehetséges kapcsolat is.

Nelson utóbbi kapcsán nem zárta ki az összefüggéseket, hisz 2004 óta valamivel több, mint 300 esetet dokumentáltak, bár a jelenségeket egy esetben sem sikerült beazonosítaniuk.

Annak ellenére sem, hogy a repülő objektumokat jelezte a radar, az ufókat látták a pilóták is, sőt, az eseményekkel kapcsolatban beszélt, egyeztetett velük az igazgató is. 

Bár az eddigi felderítések nem vezetttek sikerre, Nelson nem zárja ki a lehetséges összefüggést az észlelt repülő tárgyak és az idegenek között, hisz szerinte, ha a világegyetem végtelen, ez önmagában megteremtheti az intelligens létforma kialakulását az űrben, és ellátogatását Naprendszerünkbe. 

Megjegyezte ugyanakkor azt is, hogy az amerikai politikusok érdeklődését nem annyira az ufóészlelések kötik le, jóval inkább más országok kémkedése, melynek középpontjában az e célból használt egyre újabb és újabb technológiai fejlesztések állnak. 

Amennyiben tetszett a cikk, illetve más hasonló híreket is szívesen olvasna, itt lájkolhatja FB oldalunkat

Kapcsolódó anyagok: 

Forrás - A nyitókép csak illusztráció, forrás: santiagogarci17 képe a Pixabay -en. 

TOP 5