Skip to main content
Nostradamus jóslat 2023

A kép csak illusztráció (Forrás: Wikimedia)

Akárcsak az előző évekre, 2023-ra is sötét jövőt jósol Nostradamus, adott erről hírt a 7news.

A jós jövendöléseibe sok minden „belefér“, állítják kritikusai, míg követői szerint már számos jóslata bevált, így például a nagy londoni tűzvész, Hitler hatalomra jutása éppúgy, mint a szeptember 11-i terrortámadás vagy a koronavírus-járvány.

hirdetés

Íme a jóslatok 2023-ra.

Nagy háború a gonoszság miatt

Nostradamus világháborút vizionál, melyről az orosz-ukrán konfliktus kapcsán politikusok és szakértők is nyilatkoztak 2022-ben, miszerint fennáll a lehetősége. De nyilatkoztak arról is, hogy egy világháború senkinek sem áll érdekében.

Égi tűz

A jós egy királyi épületben lévő tűzről is ír. Konkrétabban azonban semmit sem jósol, ennek ellenére sokan a Buckingham-palotára tippelnek, hisz Nostradamus sok jövendölése érinti (a hívek szerint) az angol királyi családot.

Leeső fény

Ez a jóslat a Mars vagy más bolygó meghódításával kapcsolatos. Hogy mit kell érteni konkrétan a leeső fény alatt, azt nem lehet tudni, sokan azonban a Marsra szállásra gondolnak, bár a kínaiak és az oroszok 2022 decemberében arról írtak alá megállapodást, hogy a Holdon építenek közös holdbázist.

Megesszük egymást

Az élelmiszerek beszűkülése miatt olyan kaotikus helyzet adódhat a Földön, hogy az éhező emberek megeszik egymást. Ez világméretű aszállyal is összefüggésben lehet, melynek hátterében a klímaváltozás áll, vélik az évszázadokkal ezelőtt élt jós követői. Nostradamus a globális felmelegedés kapcsán példaként a Fekete-tenger térségére utal írásában.

„Mint a nap, a fej a ragyogó tengert keresi. A Fekete-tenger élő halai csak forrni fognak.“

Az éhezés miatt zavargások törhetnek ki, ezzel kapcsolatban így fogalmaz a tudós.

„A trombita nagy viszálytól rázkódik, megszegett megállapodás: arcát az ég felé emeli, a véres száj vérben úszik, a tejjel és mézzel felkent arc a földön fekszik.“

Az Antikrisztus

Egy 27 évig tartó háború kezdődik az Antikrisztus színre lépésével, melynek következtében halott emberi testek és vér fogja beborítani a földet, a még élő hitetlenek pedig foglyok vagy száműzöttek lesznek.

Arról azonban, hogy ki lehet az Antikrisztus, nem ír a világhírű jós.

Amennyiben tetszett a cikk, illetve más hasonló híreket is szívesen olvasna, itt lájkolhatja FB oldalunkat

Kapcsolódó anyagok:

Döbbenetes jövőt jósolt Nostradamus 2022-re

Forrás - A nyitókép csak illusztráció, forrás: By Сезар де Нотрдам, сын Нострадамуса - Общественное достояние, CC BY-SA 3.0, - wikimedia

TOP 5