Skip to main content
Sammy Breko halál visszatérés

A kép csak illusztráció (Forrás: Unsplash)

Az amerikai tini édesanyját már csak a halál beálltáról értesíthették a mentősök, a történet ezután váratlan fordulatot vett, írt erről az alább látható Twitter bejegyzésbe a Daily Star. 

Sammy Breko falmászás közben lett rosszul, elájult és lezuhant, mint később kiderült, infarktust kapott.

hirdetés

A helyszínre kiérkező mentősök már csak a halál beálltát tudták megállapítani és közölni a szomorú hírt a szintén a helyszínen tartózkodó édesanyával.

Ekkor csoda történt

Egyszerűen nincs az esetre magyarázat, a szomorú hír közlése után 5 perccel ugyanis Sammy megmozdult és lélegezni kezdett. Egyértelműen életjeleket mutatott.

Mindenki döbbenten, majd boldogan értékelte a jelenséget, mindannyian csodát emlegettek. A mentősök nem találkoztak még hasonló esettel.

Olyan sokáig volt ugyanakkor oxigénhiányos állapotban a fiú, hogy az orvosok attól tartottak, az agya maradandó károsodást szenvedhetett, ezt el is mondták a kórházban a szülőknek, ahová a beteget szállították.

A tinédzser azonban, mikor magához tért, nem mutatta e jegyeket, és bár azóta sem emlékszik a baleset napjára, - tehát rövid távú memóriavesztésben szenved -, szinte teljesen egészségesen hagyta el egy hónap elteltével a kórházat, ahol a zuhanás következtében beállt gerincsérülésével is kezelték.

Amennyiben tetszett a cikk, illetve más hasonló híreket is szívesen olvasna, itt lájkolhatja Facebook oldalunkat

Kapcsolódó anyagok:

Visszatértek a halálból: 3 túlélő megdöbbentő története

Forrás - A nyitókép csak illusztrció, forrás: Photo by Olga Kononenko on Unsplash 

TOP 5