Skip to main content

aikuddle macska cica alom 

A lakásban való állattartásnak megvannak a kevésbé dicsőséges pillanatai, ezek közé tartozik az állatok dolgának az elvégzése céljából kitett alom és tálca takarítása.

A problémán már évek óta lovagolnak a kütyügyártók, hiszen rengeteg olyan tehetősebb vásárló van, akik hajlandó nagyon sok pénzt kifizetni a könnyebb és gyorsabb takarítást lehetővé tevő innovációkért.

hirdetés

Az egyik legújabb efféle terméket a CES-en demózta a héten az iKuddle startup.

Az azonos nevű terméke egy fedett alomtálca, amely egyrészt a cserélhető filterével képes szagtalanítani, másrészt pedig gombnyomásra összegereblyézi a belsejében lévő almot és végterméket, besöpri egy műanyag zacskóba, végül pedig légmentesen le is zárja a zacskót.

Az elektromos és motorizált részei beépített akkuról működnek, mobilappon keresztül pedig még statisztikákkal is szolgál a macska vagy macskák vécézési szokásairól.

Ez nem jelenti azt, hogy abszolút semmiféle takarítást sem igényel a macskavécé, szükség esetén a gazdik kénytelenek lesznek időnként bepiszkolni a kezüket.

Az iKuddle körülbelül 7 liter kapacitású, a cég szerint egyetlen macska esetén nagyjából hetente kell takarítani, és két macskánként egy vécé megvásárlását javasolja a gyártó.

A termék ugyan hasznos, de az ára bődületes, és nem csak magyar pénztárcával: a tavasszal piacra kerülő termék az Egyesült Államokban 469 dollárba,

nettó 141 ezer forintba kerül majd.

Amennyiben tetszett a cikk, illetve más hasonló híreket is szívesen olvasna, itt lájkolhatja FB oldalunkat

Kapcsolódó anyagok: 

Forrás - Nyitókép: IKUDDLE

TOP 5