Skip to main content

A kép csak illusztráció (Forrás: Freepik)

Mutatjuk az idei trendeket, ezek most a legnépszerűbb ajándékötletek. Személyre szabott, ötletes, kreatív, persze az sem baj, ha hasznos és igazán egyedi. Hoztunk egy csokorra valót, ihletődj az idei top ötletekből! 

1. Csokrot adni klasszikus szokás

Azonban a csokor nagyon sokféle lehet: készülhet szappanból, csokiból, gyertyából, a virágokat pénzből is formázhatjuk, bele lehet kötni cuki ajándékfigurát, akár kis alkoholos italt, nyalókát is, vagy az egész készülhet papírból, horgolt fonalból és még hosszan sorolhatnánk. A kreatív csokrok így sokkal többek egy csokor virágnál.

Kisebbeknek pedig ajánljuk azokat az ovis ballagási csokrokat, melyeket alkotóink akár személyre szabottan is el tudnak készíteni. Ezeket örök emlékként megőrizhetjük, mert sosem hervadnak el.

amaj 20240506 meska cikkhez kep 01 

2. Legyen a pénzátadás is emlékezetes és személyes! 

Ha azt gondoltad pénzt csak unalmasan lehet átadni, tévedés :) Ezekkel a pénzátadókkal hatalmas örömet fogsz tudni okozni ha diplomaosztóra vagy ballagásra vagy hivatalos. A pénzt ugyan bármire elköltheti, de a ballagási pénzátadó emlékét őrzi majd a pillanatnak, amikor a gyerek egy ölelés és két puszi kíséretében megkapta az ajándékát.

amaj2 20240422 meska utajovoben 01 1 

3. Ki ballag a nyáron? 

Iskolásokon kívül bizony az óvodások és a bölcsisek is. A tarisznya mellett szokás nekik is egy örömteli pillanatban a ballagáson meglepni őket- Ovisokat természetesen valamilyen suliba indító ajándékkal, bölcsiseket pedig más aprósággal, ami méltó a következő mérföldkő meglépéséhez. Ovis ballagási ajándékötleteket gyűjtöttünk össze, hogy garantált legyen a siker!

amaj3 20240506 meska cikkhez kep 02 

4. Ha diplomaosztóra vagy hivatalos…

akkor sem hagyunk ötletek nélkül! Ajánljuk a személyre szabott ajándékokat, amitől a megajándékozott érzi, hogy valóban gondoltál rá, és az ajándék csak neki készült. Legyen az valami apró kedvesség vagy értékesebb ajándék, érdemes olyan ajándékot keresni, ami praktikus, hasznos. Minél jobban ismered a megajándékozottat, annál könnyebb lesz olyan ajándékot találni diplomaosztóra, ami passzol hozzá, vagy akár ami megmosolyogtatja, mert igen, egyre népszerűbbek a vicces ajándékok is. 

amaj4 20240506 meska cikkhez kep 03

5. Apró emlékek megőrizni az élményt

A ballagási emlékek közé azok az apróbb ajándékok tartoznak, melyeknek célja megőrizni az egyetemi diplomaosztó, vagy az iskolai, óvodai, netán bölcsis ballagás emlékét. A ballagás mindig egy fontos mérföldkő, és ezek az apró kis ajándékok egy szép hagyományt és örök emléket teremtenek a megajándékozott részére. Ballagási emléket adhatunk nem csak a diákoknak, hanem a pedagógusok részére is, ezzel köszönve meg nekik az egész éves munkájukat.

Örömteli pillanatokban gazdag ballagási élményt kíván a Meska! :)

A nyitókép csak illusztráció, forrás: Image by Freepik

Szponzorált tartalom - Hirdetés (x)

TOP 5