Skip to main content
fürdőkádajtó

Lassan magunk mögött hagyjuk az őszt, és beköszönt a tél is. Bár ezt az időjárás nem igazán mutatja, amikor kilesünk az ablakon a szobánk melegéből, attól még menthetetlenül nyakunkon a karácsony és vele együtt a minden évben megismétlődő “Kinek mit vegyünk ajándékba?” mizéria. 

Senkinek sincs sem kedve, sem szíve olyan dolgokra pénzt kiadni, amiről tudja, hogy felesleges, nem fogja az ajándékozott használni, nem fog neki örülni, vagy akár tisztában vagyunk azzal, hogy teljesen másra van szüksége. Éppen ezért ilyen esetekben nyugodtan lehet szakítani a hagyományokkal, és valami teljesen extrém dolgot ajándékozni.

Idős családtag? Rehabilitáció? Otthonápolás?

Megannyi olyan élethelyzet van, amikor egy kádajtó beépítésére igencsak nagy szükség lehet. Amíg egészségesek vagyunk mi magunk, addig bele sem gondolunk abba, hogy másnak nem is olyan egyértelmű az olyan hétköznapi dolog, ami nekünk viszont igen. Ilyen lehet többek között a fürdés, a tisztálkodás is.

Alapvető emberi igény, hogy tiszták legyünk, így a méltóságában sérül az, aki meg van fosztva attól, hogy mindezt önállóan megtegye.

Gondolj csak bele! Akad a családodban olyan idős ember, aki már nehezebben mozog? Akinek remegnek a végtagjai, mozgása lassú, esetlen, gyenge és bizonytalan? Vagy olyan, aki most lábadozik egy nagy műtét után? Esetleg van a családotokban olyan, akit tartósan otthon kell ápolni?

Belegondoltál már abba, hogy ők vajon hogyan oldják meg ezt a hétköznapi cselekvést?

Fogjon össze a család!

Természetesen elfogadható, ha nem szeretnél túl sokat egyetlen családtagra költeni, és bár a fürdőkádajtó beépítése nem jelent érvágást, ha csak 10-20 ezer forint értékhatáron belül szeretnél maradni, akkor máris kiesik ez az opció.

Kivéve, ha a családtagok összefognak, akár a tágabb család is, és együtt ajándékoztok egy UDOOR fürdőkádajtó csapatától rendelt kádajtót.

Miután ezt szinte minden meglévő kádba be lehet építeni, ezért nagy valószínűséggel nálatok sem fognak akadályba ütközni a fent említett cég szakemberei. Az egynapos munka nem jár sok kosszal, így még csak nem is okozol plusz munkát a szerettednek. Ha viszont még egy minimális takarítástól is szeretnéd megkímélni, akkor vállald be helyette azt is, és utána együtt sütizhettek egyet a nap végén!

Egy ajándék, amiért minden nap hálás lesz…

Az az igazán jó ajándék, ami minden nap előkerül, és ami minden nap örömet szerez, mosolyt csal az arcra, könnyebbé teszi az életet.

Ezt a fürdőkádajtó mind megteszi, sőt, általa még nagyobb biztonságban is érezheti magát az ajándékozott, hiszen jócskán csökken a balesetveszély esélye, ha nem belépnie kell a kádba, hanem besétálnia!

Ha tehát még nincs meg az az igazi, szuper, átütő erejű karácsonyi ajándékötlet, amiről biztosan tudod, hogy nagy sikere lesz, akkor mindenképpen nézz körül a fentebb említett vállalkozás weboldalán!

Szponzorált tartalom - Hirdetés (x)

TOP 5