Skip to main content

Bár ma már az online marketing megkerülhetetlen, azért az offline marketinget sem szabad elhanyagolni, hiszen számtalan vevő vagy ügyfél látogat el személyesen az üzletekbe. A plakátokon és táblákon megjelenített hirdetéseket azonban keretbe kell foglalni, mert nincs kiábrándítóbb annál, ha ragasztószalaggal van felrögzítve egy gyönyörűen elkészített plakát. 

Ahhoz azonban, hogy mindezt a lehető legigényesebben tálald, szükségünk lesz egy stabil, ugyanakkor esztétikus, sőt praktikus plakáttartó állványra a Reklámeszköz.hu kínálatából. Széles a választék, folyamatosan érkeznek az új termékek, újabb, jobb és modernebb konstrukciók, amik közül ma mi a legújabb verziót mutatjuk meg.

Praktikus és modern!

Ma már sok paraméternek meg kell felelnie minden reklámeszköznek ahhoz, hogy elnyerje a cégvezetők és a marketingesek tetszését. A fent említett webáruház legújabb állványa a Poszter Display plakátállvány. Mutatjuk, hogy miért is érdemes mellette letenni a voksunkat.

  • Szürke és fekete színben kapható, így nincs olyan üzletberendezés vagy kiállítási helyszín, ahova ne illeszkedne tökéletesen. 
  • Mivel összesen 8-9 kilogrammot nyom, valamint lapra szerelhető, ezért kiváltképp praktikus, hiszen könnyen mozgatható nem csupán az üzlethelyiségen belül, hanem azon kívül is!
  • Könnyen összeszerelhető, mivel csupán két részből: talpból és a keretből áll. A keretre gyárilag rögzítésre került a plakátkeret, így csupán a talpat kell rögzíteni egy-egy csavarral.
  • További előnye, hogy igen kedvező áron elérhető, így mindenképpen érdemes számba venni, amikor plakáttartó állványt keresünk.

Védelmet nyújt a papírplakátnak!

Fontosnak tartjuk kiemelni, hogy egy víztiszta fólia, vagyis előlap gondoskodik arról, hogy a benne lévő plakát semmiképpen se sérüljön meg. Mivel kétoldalas állványról van szó, így két plakát is hirdetheti a termékeket és a szolgáltatásokat.

A plakátkeret kipattintható, és kétféle méretben érhető el: a standard A1 méreten kívül dupla A1-es méretet is lehet rendelni. Fontos megjegyezni, hogy ez utóbbi esetben a rövidebb oldalnál kerülnek összeillesztésre a poszterek.

Óvatosan a tervezéssel!

Végezetül álljon itt egy intelem: mivel a keret 10 mm-t lefed a belehelyezett poszterből, így mindenképpen úgy érdemes tervezni a grafikát, hogy belekalkuláljuk, hogy a lap szélére helyezett információk fedésben lesznek.

Persze jut elegendő hely így is bőven arra, hogy minden lényeges információ helyet kapjon a dekoratív plakátok valamelyikén.

A posztertartó állványok mindig is nagyon népszerűek voltak, éppen ezért gondoskodnak arról a Reklámeszköz.hu szakemberei, hogy mindig újabb opciókat kínáljanak ügyfeleik részére.

Teljesen egyéni igénytől függ, hogy ki melyiket választja, ám a széles kínálat kétségtelenül lehetővé teszi azt, hogy mindenki megtalálja a számára tökéletes reklámeszközt.

Szponzorált tartalom - Hirdetés (x)

TOP 5