Skip to main content

Izgalmas és kihívásokkal teli feladat megtalálni a céloknak megfelelő és a minden szempontból tökéletes kültéri teraszárnyékoló szerkezetet, nemcsak azért, mert hatalmas a választék, hanem azért is, mert egyéni preferenciáink kell, hogy döntsenek. 

Alapvetően azért választunk árnyékolókat az erkélyre, teraszra, kertbe, hogy megvédjük magunkat és kültéri bútorainkat a tűző naptól, esetenként a nyári záporoktól. Akik sokat terveznek kint tartózkodni a szabadban, azok számára különösen fontos, hogy tartós, minőségi anyagokból készült stabil szerkezeteket válasszanak. Nyáron, főként zivatarok alkalmával hirtelen feléledhet a szél, ami a gyenge minőségű, és nem megfelelő típusú árnyékolókat tönkre teheti, térdre kényszerítheti. Ha nem szeretnél így járni, fontold meg a napvitorla alkalmazását!

Válaszd a legjobbat!

Egyéni igényeink, az árnykolandó terület elhelyezkedése, nagysága, használatának gyakorisága határozza meg, hogy melyik típusra essen a választásunk. Az ideiglenes szerkezetek mellett elő- és féltetők, pergolák nyújthatnak teljes körű védelmet a kültereknek. A tetők hátánya, hogy akkor is árnyékolnak, amikor nincs rá szükségünk, illetve a terasz mögött elhelyezkedő helyiségeket is besötétítik. 

Egyszerű és villámgyors megoldást kínálnak a különböző formájú színpompás napernyők, amelyek kisebb változatai olcsóbbak, és igény esetén magunkkal is vihetjük őket a telekre, a vízpartra. Rögzítésük vagy a talajba történő leszúrással vagy betonnal kiöntött, homokkal töltött lábbal történhet. Nagy hátrányuk, hogy szélben kevésbé stabilak. 

A karos napellenzők a mediterrán vidékek hangulatát idézik, tökéletes árnyékot garantálnak, védenek a csapadék ellen, illetve szélben is megállják a helyüket. Motorizálhatók, így rendkívül kényelmesen vezérelhetők, azonban mind közül a legdrágábbak. Mi tehát a megoldás valamennyi problémára?

Biztos menedék minden időben

Az utóbbi években felkapott napvitorlák sok magáningatlan- és vendéglátóhely-tulajdonos tetszését elnyerték, ugyanis kedvező áron kínálnak szinte tökéletes védelmet. Választhatunk hagyományos vízáteresztő változatot, amely kellemes szellőzést biztosít tűző napon is, olyan, mintha egy fa árnyékában ülnénk, illetve dönthetünk az esőben is óvó, vízálló alternatívák mellett. 

Számtalan méretben és színben állnak rendelkezésre, és nagyszerű megoldást nyújtanak nagy méretű és akár szabálytalan alakú területek árnyékolására. 

Használhatók családi és társasházak, közintézmények, vendéglátóhelyek külterein, utcákon, strandokon, vízpartokon, játszótereken, ahol csak szeretnénk, és ahol találunk fix pontokat a biztos rögzítéshez. 

Stílus és elegancia

Az árnyékolók kiválasztásánál nem csupán a kézzelfogható előnyök számítanak, mind színben, mind típusban aszerint is választunk, hogy illik-e a környezet, az épület stílusához, színvilágához. 

A Napvitorla webshop prémiumminőségű és tartós napvitorlákat kínál változatos méretekben és színekben, válassz igényeid szerint!

Szponzorált tartalom - Hirdetés (x)

TOP 5