Skip to main content
ledenvilagitasod.hu

Kevés olyan nyugtató dolog van, mint egy nehéz munkanap után kiülni a teraszra, és hallgatni a madarak csicsergését. Ez a meditatív élmény azonban még tovább fokozható, ha eközben még a víz csobogása is hallatszik

De ennek az éltető közegnek nem csupán nyugtató hatása van, hanem esztétikailag is jelentőséggel bír, a látványa bármilyen környezetet képes feldobni. Főként ezért is érdemes megpróbálnod valamilyen úton módon megjeleníteni a te környezetedben is. 

Csobogó

Az egyik legegyszerűbb módja a víz megjelenítésének, ha a Leden speciális termékei közül választasz egy világítással ellátott, csodaszép csobogót, amelyben megtalálható keringető rendszer segítségével folyamatosan hallgathatod a mozgó víz csobogását, és ezáltal kicsit megfeledkezhetsz a mindennapi problémákról.

Ha pedig még elhelyezed az egyik falfelületre a Spa vászonkép világításukat is, akkor valóban egy igazi relaxációs hangulatot teremthetsz az otthonodban, amelynek élmény lesz majd átadni magad egy fárasztó munkanap vagy hét után. 

Szökőkút

Ha egy kicsivel több hellyel rendelkezel a kertben, akkor jó ötlet lehet akár egy kisebb szökőkutat elhelyezni. Ezekből azonban millióféle változat létezik - a gyönyörű, faragott kőkutaktól kezdve egészen a modern, minimalista változatokig. Bármelyikre is essen a választásod, a víz játékos csobogása mindegyiken káprázatosan fog majd mutatni. 

Abban az esetben pedig, ha még köré néhány csodaszép vízkedvelő növényt is ültetsz, akkor még impozánsabb látványt teremthetsz, ami a vendégeid tekintetét is egyből odavonzza majd. 

Kerti tó

A feng shui elterjedésével egyre népszerűbb elemmé vált itthon is a kerti tó, amely az ősi kínai hagyomány szerint befolyásolja a chit, vagyis az éltető energia áramlását. A formája és a mérete tág határok között mozoghat, és a felhasznált anyagok tekintetében is elég széles a választék. Így a kialakítása leginkább a te preferenciáidtól és a lehetőségeidtől függ.

Arra viszont mindenképpen fontos ügyelned, hogy sokféle vízi növénnyel ültessük tele, és telepíts bele halakat is! Ezáltal ugyanis a víz kevésbé fog algásodni. Ráadásul így egy olyan ökoszisztémát is létrehozhatsz, ami még a kertben jellemző éghajlati adottságok összességére is pozitív hatással lesz.

A megjelenését pedig az esti órákban tovább fokozhatod, ha a környékét megfelelően kivilágítod. Erre a célra kialakított speciális lámpatesteket szintén találhatsz a Leden kínálatában. A kiválasztásukkor azonban fontos, hogy ne ess túlzásba, és vedd figyelembe a tóban lévő élőlények igényeit is. De összességében néhány meleg színárnyalattal rendelkező lámpával nem tévedhetsz. Ez ugyanis segít megőrizni a természetesség érzését.

Bármelyiket is választod a fentebb leírt ötletes megoldások közül, egy biztos, a segítségükkel igazi oázissá varázsolhatod a környezetedet, amelyre valljuk be, egyre nagyobb szükség van a rohanó hétköznapok során.

Szponzorált tartalom - Hirdetés (x)

TOP 5