Skip to main content
orashop.hu Seiko

Ha nem csupán egy divatórára vágysz, amit néhány év múlva már elfelejtve tárolsz valamelyik fiókod mélyén, hanem egy igazán minőségi és megbízható darabot szeretnél vásárolni, akkor mindenképpen a jól ismert és nagy múlttal rendelkező márkák között érdemes keresgélned.  

Az sem mindegy, hogy mennyi pénzt szánsz leendő szerzeményedre, hiszen ezek a vekkerek széles skálán mozognak az árukat illetően, így pénztárcád vastagsága határozza meg a megvásárolható brandek körét.

Cikkünkben egy olyan márkát szeretnénk bemutatni, ami tudja azt, amit csak kevesek: szinte minden árkategóriában kiváló minőségű darabjai vannak, így az is meg tud vásárolni egy-egy alapdarabot, akinek szűkebbek az anyagi kerete.

Honnan tudhatjuk, hogy egy óramárka megbízható?

Ha minőségi darabra vágyunk, akkor nem mindegy, hogy mire adjuk ki a pénzünket. Az Órashop.hu Seiko órái már évtizedek óta bizonyítanak, és a márka képes arra, hogy szinte bárki számára elérhető modelleket biztosítson.

A megbízhatóság tehát alapkövetelmény ettől a századik évét is betöltött márkától, hiszen órái a japán minőséget képviselik, ezáltal pontosak és színvonalasak.

Régi márka, fiatalos megjelenés

A Seiko hosszú múltja során mindig kiemelkedett a tömegből, hiszen újításai révén minden korban a legmodernebb órákat tudta a vásárlók számára kínálni. Folyamatos fejlesztések és innovációk, valamint a technikai újítások bevezetése által a Seiko több mindenben is világelsőként dobott piacra modelleket.

1965-ben a világon elsőként mutatta be kvarcóráját, 1973-ban pedig az első digitális kvarcórát is forgalomba hozta. Mindig az élvonalba tartozott, elsőként csatlakoztatta az óráját a televízió képernyőjéhez, később pedig a számítógéphez.

Hogyan készülnek a Seiko órák?

Rég volt már, amikor Hattori Kintaro mások elromlott óráit javítgatta kis műhelyében. Innen indult ugyanis ez a világhíres márka, ami a Seiko márkanevet 1924-ben védette le. A márkát a mai napig a család menedzseli, jelenleg a céget Hattori ükunokája vezeti, 240 kézműves szakember által készülnek ezek a kiváló vekkerek.

Különböző árkategóriák termékei

Mint említettük, a Seiko olyan egyedülálló márka, amely rendkívül széles árkategóriában kínálja termékeit. Alacsonyabb árkategóriába tartoznak a Seiko Standard és Sport modellek, amelyeket főként hétköznapra ajánlunk. Ezek a modellek ugyanolyan alapos részletességgel és odafigyeléssel készülnek, mint a drágább modellek, és ugyanolyan megbízhatóak is.

Közepes, vagyis prémium árkategóriába tartozik a Prospex, a Presage és a Premier kollekció, melyek kidolgozottságukban és anyagban is prémium minőséget nyújtanak. A Seiko a luxuskategóriában is kínál órát, ez pedig nem más, mint a Grand Seiko, melynek minden egyes alkatrésze kézzel készül, és ára több millió forintba kerül.

Ha megbízható óramárkát keresel, amire nyugodtan rábízhatod magad, akkor a Seiko egy kiváló befektetés. Igen, befektetésnek is kiváló, hiszen egy megvásárolt modell nem csupán téged, de az utódokat is ki fogja szolgálni, így ár-érték arányban remek választás.

Szponzorált tartalom - Hirdetés (x)

TOP 5