Skip to main content
The Bright Academy tanfolyam

Sokan vannak úgy, hogy nem pusztán egy-egy képet szeretnének pofássá tenni, hanem akár egy egész kiadványt, brosúrát vagy katalógust. Természetesen ilyen-olyan trükkökkel lehet ügyeskedni, ám ha igazán profi anyagot szeretnénk kiadni a kezeink közül, akkor azt csupán a megfelelő program használatával érhetjük el.  

Mivel a The Bright Academy kiadványszerkesztő tanfolyama elég kompakt, így még annak is ajánljuk, aki esetleg még nem döntött, hogy valóban szeretne-e ebbe az irányba elindulni. Sőt, még azok is bátran beiratkozhatnak, akik szeretik a kreatív ajándékokat, hiszen az InDesign használatával bármikor össze tudnak állítani egy komplett kis magazint is!

Mit fogsz tudni megtanulni a képzésen?

A fent említett kurzust online fogod tudni elvégezni, mindösszesen magára a programra, valamint stabil internetkapcsolatra lesz hozzá szükséged.

A moduláris felépítésnek köszönhetően a kurzus teljes mértékben átlátható és logikusan felépített. Mutatjuk is, hogyan épülnek egymásra az egyes részegységek!

  • A tanfolyam legelején megismerkedhetsz magával az InDesign programmal, és megtudod azt is, hogy hogyan épül fel.
  • Ezután részletekbe menően áttanulmányozzátok a felhasználói felületet, így tudni fogod, hogy mit hol keress, melyik gomb mire való.
  • Végignézitek az eszközök, a funkciók és a lehetőségek teljes tárházát, hogy tudd, mit is tudsz kihozni ebből a nagyszerű programból.
  • Majd amikor már minden apró-cseprő dolgot megismertél, következik a klasszikus kiadványszerkesztés.

Természetesen gyakorlati példákon keresztül is látni fogod, mit és hogyan kell csinálni, így nem pusztán elméleti síkon fogsz tudni kiadványt szerkeszteni.

Számtalan munkalehetőség vár rád!

Akár alkalmazottként, akár vállalkozóként meg fogod tudni találni a számításod, feltéve, ha szépen dolgozol. Ugyanis minden vállalkozás számára szükségesek azok a vizuális anyagok, amelyeket csak a kiadványszerkesztő tud összerakni.

Persze alapvetően elsőre nyilván te is a nyomtatott dolgokra gondolsz, és persze szép számmal akad ilyen megbízás is, ugyanakkor számtalan digitális munka is a terítékre kerülhet. Ez utóbbiba tartozik például az interaktív digitális kiadány, de akár a ma oly népszerű e-könyv is.

A kiadványszerkesztők hazai viszonylatban meglehetősen jól keresnek, így a The Bright Academy tanfolyamának díja simán akár egy-két napnyi munkával meg is térül.

Nincs megállás!

Persze ehhez előbb el kell kezdeni, végig kell csinálni, valamint azt is fejben kell tartani, hogy a kiadványszerkesztői tudásodat folyamatosan frissíteni és aktualizálni kell. Ahogy a világ változik, úgy változnak a különféle programok és szoftverek is, ezért nem lehet úgy tenni, mintha mindent tudnál, folyamatosan fejlődni kell, keresni a képzési lehetőségeket. Mindebben pedig a cikkben említett képző intézmény tökéletes partner lesz a számodra!

Szponzorált tartalom - Hirdetés (x)

TOP 5