Skip to main content

 

A Sygic navigációs alkalmazás új funkcióval bővül: bekerülnek az üzemanyagárak, amelyek alapján pontosabb becslést lehet készíteni egy utazás előtt a szükséges üzemanyag-mennyiségről és annak költségéről. Emellett folyamatosan nyomon követhetjük azt is, hol található a legközelebbi benzinkút.

Hasznos funkcióval bővül a Sygic navigációs app, a Google Térképekben és a Waze-ben látott módon már lehetőségünk lesz kiszámítani az üzemanyagköltséget is egy út tervezésekor.

hirdetés

Az üzemanyagárak az iOS-verzióba június 14-én, míg androidos appba június 7-én érkeznek meg - közölte a cég. Az információkat az Oil Price Information Service biztosítja, az adatbázis valós időben frissül.

A felhasználók megadhatják autójuk típusát és korát is a kalkulációhoz, ezek alapján becsüli meg az üzemanyag mennyiségét és költségét az app. Megadhatjuk az üzemanyag fajtáját (benzin, dízel, LPG, CNG), és folyamatosan nézhetjük a térképen, hogy hol lesz legközelebb benzinkút.

Ugyan más szolgáltatásoknak is van hasonló funkciójuk, de mivel ezekben nem lehet megadni az adott jármű adatait, így becslésük pontatlanabb.

Az új funkció Európában (kivéve Bulgária, Horvátország, Egyesült Királyság, Írország, Belgium, Hollandia, Luxemburg és Szlovénia), az Egyesült Államokban és Kanadában mutatkozik be, az alkalmazás prémiumfelhasználói ingyen juthatnak hozzá.

Amennyiben tetszett a cikk, illetve más hasonló híreket is szívesen olvasna, itt lájkolhatja oldalunkat!

Kapcsolódó cikkek:

Forrás - A kép csak illusztráció, forrás: pixabay

TOP 5